Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2023. Május 28. 12:17, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Eldőlt: Ezüstérmes a Perutz!

Eldőlt: Ezüstérmes a Perutz!

Sümegen győzött 4:2 arányban a Pápa, amely így a Veszprém vármegyei első osztály második helyén végzett.


Úgy tűnt, könnyedén behúzta a mérkőzést a Pápa, hiszen 2 gólos előnyre tettek szert a vendégek, ám saját maguknak tették izgalmassá a találkozót a pápai fiatalok, néhány perc alatt ugyanis kiegyenlítettek a hazaiak. A Pápa erejét mutatja, hogy vissza tudott térni a mérkőzésen a rövidzárlat után, és a hajrában Varga Bence és Nagy Krisztián góljaival helyreállították a kétgólos különbséget.

Kun-Szabó Attila: Végig hatalmas fölényben játszottunk, a saját kapuja elé betömörülő ellenfél pontrúgásokból próbált helyzeteket kialakítani. A rövidzárlat után érett az újabb gólunk, a cserék jól szálltak be. 2-3 után ahogy az ellenfél kijjebb merészkedett, rögtön újabb találatot szereztünk. Gratulálok a srácoknak az ezüsthöz, szerintem senki sem számított rá, hogy az első évünkben másodikak leszünk. Tavaly nyáron nehéz volt az új csapatot megszervezni, a felkészülésünk jól sikerült, véleményem szerint ősszel jobban játszottunk, Szántó távozása miatt is tavasszal nehezebb dolgunk volt. Május 30-án lesz az osztályozó sorsolása, ahol szerencsés esetben egyenes ágon jogot szerezhetünk az NB III-ban való indulásra (Nyilatkozat: Pápai Médiacentrum)

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.