Városlista
2023. szeptember 23, szombat - Tekla

Hírek

2023. Május 28. 12:17, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Eldőlt: Ezüstérmes a Perutz!

Eldőlt: Ezüstérmes a Perutz!

Sümegen győzött 4:2 arányban a Pápa, amely így a Veszprém vármegyei első osztály második helyén végzett.


Úgy tűnt, könnyedén behúzta a mérkőzést a Pápa, hiszen 2 gólos előnyre tettek szert a vendégek, ám saját maguknak tették izgalmassá a találkozót a pápai fiatalok, néhány perc alatt ugyanis kiegyenlítettek a hazaiak. A Pápa erejét mutatja, hogy vissza tudott térni a mérkőzésen a rövidzárlat után, és a hajrában Varga Bence és Nagy Krisztián góljaival helyreállították a kétgólos különbséget.

Kun-Szabó Attila: Végig hatalmas fölényben játszottunk, a saját kapuja elé betömörülő ellenfél pontrúgásokból próbált helyzeteket kialakítani. A rövidzárlat után érett az újabb gólunk, a cserék jól szálltak be. 2-3 után ahogy az ellenfél kijjebb merészkedett, rögtön újabb találatot szereztünk. Gratulálok a srácoknak az ezüsthöz, szerintem senki sem számított rá, hogy az első évünkben másodikak leszünk. Tavaly nyáron nehéz volt az új csapatot megszervezni, a felkészülésünk jól sikerült, véleményem szerint ősszel jobban játszottunk, Szántó távozása miatt is tavasszal nehezebb dolgunk volt. Május 30-án lesz az osztályozó sorsolása, ahol szerencsés esetben egyenes ágon jogot szerezhetünk az NB III-ban való indulásra (Nyilatkozat: Pápai Médiacentrum)

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 23. 10:03, szombat | Helyi

Ismét egy túrázót kellett menteni a Ság hegyen

Bajba jutott kirándulónak segítettek a celldömölki önkormányzati tűzoltók a Sághegyi Tájvédelmi Körzetben, Celldömölk közelében - közölte honlapján a Katasztrófevédelem szombaton.

2023. Szeptember 23. 09:48, szombat | Helyi

Nőtt a vendégéjszakák száma Pápán, tekintsük át, hogyan néz ki ez a szám más településeken

Pápa turisztikai szempontból számos lehetőséggel rendelkezik, kezdve az Esterházy-kastélytól, egészen a Várkertfürdőig, vagy a közelben található Bakonyig.

2023. Szeptember 22. 08:34, péntek | Helyi

2,7 milliárd forintból újítanák meg a Téglagyári úti volt dohányszárító épületét

Az évtizedek óta üresen álló épületet teljesen megújítanák, valóságos gyermekbirodalmat hoznának létre benne.

2023. Szeptember 21. 17:51, csütörtök | Helyi

Embercsempész okozott balesetet Nagyalásonyban

A lengyel rendszámú Porsche terepjáró nagy sebességgel ütközött egy másik járművel, majd kidöntött egy villanyoszlopot. Úgy tudjuk, hogy az embercsempész és több migráns is még szökésben van.