Városlista
2024. június 24, hétfő - Iván

Hírek

2023. Május 28. 12:17, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Eldőlt: Ezüstérmes a Perutz!

Eldőlt: Ezüstérmes a Perutz!

Sümegen győzött 4:2 arányban a Pápa, amely így a Veszprém vármegyei első osztály második helyén végzett.


Úgy tűnt, könnyedén behúzta a mérkőzést a Pápa, hiszen 2 gólos előnyre tettek szert a vendégek, ám saját maguknak tették izgalmassá a találkozót a pápai fiatalok, néhány perc alatt ugyanis kiegyenlítettek a hazaiak. A Pápa erejét mutatja, hogy vissza tudott térni a mérkőzésen a rövidzárlat után, és a hajrában Varga Bence és Nagy Krisztián góljaival helyreállították a kétgólos különbséget.

Kun-Szabó Attila: Végig hatalmas fölényben játszottunk, a saját kapuja elé betömörülő ellenfél pontrúgásokból próbált helyzeteket kialakítani. A rövidzárlat után érett az újabb gólunk, a cserék jól szálltak be. 2-3 után ahogy az ellenfél kijjebb merészkedett, rögtön újabb találatot szereztünk. Gratulálok a srácoknak az ezüsthöz, szerintem senki sem számított rá, hogy az első évünkben másodikak leszünk. Tavaly nyáron nehéz volt az új csapatot megszervezni, a felkészülésünk jól sikerült, véleményem szerint ősszel jobban játszottunk, Szántó távozása miatt is tavasszal nehezebb dolgunk volt. Május 30-án lesz az osztályozó sorsolása, ahol szerencsés esetben egyenes ágon jogot szerezhetünk az NB III-ban való indulásra (Nyilatkozat: Pápai Médiacentrum)

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 09:59, hétfő | Helyi

Tanszergyűjtő akciót szerveznek a Pápai Polgárok!

Bár az iskola most pont véget ér, de gondolni kell arra is, hogy a nyári szünet elmúltával ismét várja a diákokat a suli. Sajnos sok családnak jelentős megterhelést jelent az iskolakezdés, nekik szeretnének segíteni a civilek.

2024. Június 23. 09:00, vasárnap | Helyi

3200 négyzetméteres Kombinált Légikikötőt adtak át Pápán

Az MH 47. Bázisrepülőtéren települő Nehéz Légiszállító Ezred (HAW) újabb jelentős mérföldkövet ért el, ugyanis átadták a 3200 négyzetméteres Kombinált Légikikötőt (Combined Aerial Port Facility – CAPF) június 19-én, Pápán.

2024. Június 23. 08:00, vasárnap | Helyi

Egy éjszaka a pápai múzeumokban

Izgalmas és érdekes programok várták a kicsiket és a nagyokat egyaránt Pápán, június 22-én.

2024. Június 22. 22:31, szombat | Helyi

Barta Sándor ezredes lett a pápai légibázis új parancsnoka

Magasy Zsolt ezredes öt és fél éven keresztül volt az MH 47. Bázisrepülőtér parancsnoka.