Városlista
2021. május 6, csütörtök - Ivett

Hírek

2021. Április 28. 20:49, szerda | Helyi
Forrás: Perutz FC

Egy pontot szerzett hazai pályán a kiesés elől menekülő Perutz FC

Egy pontot szerzett hazai pályán a kiesés elől menekülő Perutz FC

A pápai együttes a MOL Fehérvár második csapatát látta vendégül. Az első csapatból visszajátszó, korábbi válogatott középpályás Elek Ákos góljára Skriba válaszolt.

Perutz FC – MOL Fehérvár II. 1-1 (0-1) Gsz.: Skriba ill. Elek

Perutz FC: Szigeti – Nagy, Dóczi, Bence, Koronczai (’92 Jurik) – Hanzl, Baldauf (’80 Artner), Kalász (’86 Mogyorósi), Kiss (’80 Iványi), Szilágyi – Skriba (’92 Illés), vezetőedző: Takács Gábor.
MOL Fehérvár II.: Dala - Molnár, Elek, Horváth, Tóth Tamás Vid (’68 Szileszki), Dékei (’59 Fodor), Kojnok, Tóth A., Tóth B. (’59 Molnár), Tarnóczi, Gulyás (’78 Rónaszéki), vezetőedző: Szalai Tamás.

A hazaiak kezdték jobban a mérkőzést a Perutz FC hivatalos facebook oldalának beszámolója szerint. Két veszélyes Hanzl szöglet után azonban a Fehérvár szerzett vezetést: egy szögletet Elek bólintott a kapuba. A folytatásban Baldauf lőtte fölé Nagy centerezését, majd Nagy csúsztatott egy szögletet a keresztlécre.

A második félidő első percében sikerült az egyenlítés: Tóth rúgta fel a tizenhatoson belül Nagyot, amiért a játékvezető büntetőt ítélt. A tizenegyest Skriba nagy erővel a jobb felsőbe lőtte 1-1. Az 53.percben Dala kapus mutatott be nagy bravúrt, aki Skriba lövését tolta ki a léc alól. A hátralévő időben több nagy helyzet nem alakult ki, így a mai napon egy ponttal gazdagodott a kisesés ellen harcoló Perutz FC.

Takács Gábor: Van egy kis hiányérzetem, hiszen a gól mellett legalább négy komoly helyzetünk volt. Mezőnyben kulturáltan, jól fociztunk, sokat volt nálunk a labda, most abban a passzban vagyunk, hogy a kapufáról kifelé jön a labda, de meg fog ez fordulni. Egy kis csibészség, vagányság kellett volna a győzelemhez.

A Perutz jelenleg az NB III Nyugati csoportjának 13. helyén áll, ám mivel 5 csapat esik ki ebből az osztályból, mindössze három ponttal előzi meg a már kieső helyen lévő ZTE II-t. A bajnokságból még hat forduló van hátra. Az utolsó három találkozóját a pápai csapat hazai pályán vívja majd meg, a Gárdony, a Szabadkikötő és a Lipót ellen.

Fotó: Perutz FC, MLSZ

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 06. 15:51, csütörtök | Helyi

Halálos baleset történt Celldömölk és Mersevát között

Egy autóbusz és egy személygépkocsi ütközött Celldömölk és Mersevát között.

2021. Május 06. 09:19, csütörtök | Helyi

Nemzetközi gyakorlat miatt megnövekedett hanghatásra kell számítani

Magyarországon tartott nemzetközi gyakorlat miatt megnövekedett hanghatásra és a megszokottnál nagyobb légiforgalomra kell számítani Pápa és Kenyeri térségében 2021. május 15-ig.

2021. Május 05. 13:56, szerda | Helyi

Talált igazolvánnyal váltott kedvezményes menetjegyet

Közokirat-hamisítás bűntettével vádolja a Pápai Járási Ügyészség azt a 62 éves asszonyt, aki más nevére szóló hatósági igazolvánnyal váltott magának kedvezményes jegyet, majd azt a vasúti jegyvizsgálónak is bemutatta.