Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. Június 02. 10:57, csütörtök | Helyi
Forrás: Császárné Elek Veronika r. őrgy. Pápai

Bakonytamási óvodás sikere az országos rajzpályázaton

Bakonytamási óvodás sikere az országos rajzpályázaton

Az Országos Balesetmegelőzési Bizottság által meghirdetett „Közlekedésbiztonság gyermekszemmel” elnevezésű rajzpályázat országos fordulójának eredményhirdetésére 2011. május 31-én került sor Budapesten az Országos Rendőr-főkapi

A díjkiosztóra meghívást kapott Szakos Hanna bakonytamási óvodás, akinek rajza csakúgy, mint a Pápai Rendőrkapitányság által szervezett városi fordulón, 1. helyezést ért el az országos megmérettetésen. A kislány jutalma egy gyermek kerékpár volt, amit örömmel vett át az ünnepélyen. Hannát a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a Pápai Rendőrkapitányság munkatársain kívül szülei is elkísérték a rendezvényre.
Reméljük, hogy a rendkívüli kézügyességgel megáldott leányzó a jövőben is részt vesz a rajzpályázaton és hasonló eredményességgel szerepel majd.
További sok sikert Hanna!!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.

2024. Április 24. 12:46, szerda | Helyi

Dr. Czumbil Norbert nyerte a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj regionális különdíját

A jelenleg Csornán praktizáló neurológus jótékonysági célra ajánlotta fel a díjjal járó pénzjutalmat, amelyből pápai szervezet is részesült.

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.