Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2019. Május 29. 14:41, szerda | PR

Az Eukanuba kutyatáp

Az Eukanuba kutyatáp

A házi kedvenceink táplálkozásával már 1969 óta foglalkozik a EUKANUBA, vagyis elegendő idő állt rendelkezésre ahhoz, hogy nagy gondot fordítsanak a kutyák adott életkorának megfelelő eledel megalkotásához. A cél az egészséges táplálkozással elért jó kondíció kifejlesztése, szinten tartása bármely életszakaszban.

Gondos megfigyelésekre épülő tapasztalatszerzés

Éveken keresztül, 39 labor bevonásával végezték el szakemberek a megfigyeléseiket. Ennek elsődleges célja a kutyák egészségének megőrzése volt, vagyis ahhoz, hogy magas kort éljenek meg kedvenceink, megvizsgálták, hogy milyen feltételeknek kell teljesülnie. Az eredmények tükrében az Eukanuba kifejlesztette eledeleit, amit első körben labrador retrivereknek kínáltak, és feljegyezték a tapasztalatokat. A kutyák megfelelő táplálék mellett kellő gondoskodásban is részesültek, így az életkoruk minden esetben hosszabb volt, mint az átlagos labrador retriever életkora, ami 12 év. A vizsgált kutyusok 28%-a kimagaslóan magas életkort élt meg, túlszárnyalva a 15,6 évet is!

Ezekkel a megfigyelésekkel kívánta alátámasztani az Eukanuba vállalat, hogy termékeikkel a kutyák egészségének megőrzésével, a hosszan tartó életük mellett kívánják letenni a névjegyüket. Ezt neves állatorvosokból, tenyésztőkből összeállított bizottság - Longevity Bizottság - is alátámasztják, hogy az Eukanuba állateledelek ténylegesen hozzájárulnak ahhoz, hogy a kutyák hosszabb életet éljenek.

Több éves tapasztalat, több új termék megalkotása

A Longevity Bizottság dicséretével az Eukanuba számtalan prémium minőségű eledelt kínál. Ezeknek az összetevőit minden esetben kiváló minőségű, egészséges elemek alkotják, emellett az új receptúrák hangsúlyt fektetnek az ízletességre is. Az új fejlesztésű Eukanuba termékekben éppúgy megtalálhatóak a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek, mint a korábbi készítményekben. Ezen összetevőknek köszönhetően a kutyák testi egészsége kimagasló: erősek a csontozatok, rugalmasak az ízületek, ápolt a fogazat és az íny, valamint csillogóan egészséges a szőrzet.

Milyen összetevőket tartalmaznak az Eukanuba eledelek?

A gyártó tisztában van azzal a ténnyel, hogy az egyes kutyafajták igényei eltérőek lehetnek, csakúgy mint a kistestű, közepes- és nagytestű kedvenceké. Széles termékkínálatukban megtalálhatóak az olyan gyakori fajtáknak szánt eledelkeverékek, mint a rottweiler, roxer, németjuhász.

Minden kategóriában a kiváló minőségű állati eredetű fehérjék kerülnek bele a szárazeledelekbe, tehát a növényi fehérjéket elutasítják. Ráadásul minden állat származási helyét számon tartják, így ki van zárva, hogy ismeretlen eredetű és kétes minőségű hozzávalót adagoljanak a tápba készítés közben. A legfőbb beszállító partnerek Európából, Új-Zélandról és az Egyesült Államokból kerülnek ki, akikkel évek óta kapcsolatban állnak. A gazdik abban is biztosak lehetnek, hogy a gyártás során előnyben részesítik a környezetbarát technológiákat is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből