Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2024. Április 09. 16:27, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Áldozó Tamás: Ne adjunk teret a provokációnak

Áldozó Tamás: Ne adjunk teret a provokációnak

A polgármester azokra a kérdésekre reagált, amelyeket Grőber Attila polgármesterjelölt tett fel videójában, a titokzatos Béke téri táblával kapcsolatban.

Az ellenzéki jelölt a polgármester egy korábbi kijelentését kötötte össze a kínai akkumulátorgyártással kapcsolatos tevékenységet kilátásba helyező táblával, amelyben a városvezető évekkel ezelőtt arról beszélt, hogy tárgyalásokat folytatnak a város jövőjét meghatározó kínai befektetésekről.

Áldozó Tamás mai videójában reagált Grőber Attila kérdéseire. A polgármester szerint az ellenzéki politikus csak kampányidőszakban aggódik a városért, azon kívül észrevétlen marad. - Egyre határozottabb meggyőződésem, hogy a Béke téren semmiféle kínai befektető nincs. Mondjuk ki őszintén: provokáció van - mondta a városvezető, aki szerint valószínűtlen, hogy míg a tulajdonos azt mondja, hogy előleget fizetett a kínai befektető az ingatlan megvételére, addig továbbra is több platformon hirdeti azt.

Hozzátette: Az önkormányzat már 2019-ben határozott arról, hogy a Béke téren semmilyen ipari tevékenység ne történhessen. Elmondta, a városban vannak kínai befektetők, többek között a Pápai Hús, és a Yanfeng is kínai tulajdonban van.

- A vádaskodás, a megosztás és a gyűlöletkeltés súlyos dolgok. Mérgezik a város levegőjét. Minden józan gondolkodású pápait arra kérek, hogy ne adjunk teret a DK-s, gyucsányista provokációnak és a helyi zsebgyurcsányoknak se - fogalmazott Áldozó Tamás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 13:40, hétfő | Helyi

Ismert olasz zenésznek adta ki magát, 3 milliót utalt neki a pápai hölgy

Egy ismert olasz együttes egyik tagjának adta ki magát a romantikus csaló, aki egy csomó pénzt kért a pápai nőtől - írja a Police.hu.

2024. Április 29. 09:24, hétfő | Helyi

Mindenki táncolt - Tánc világnapja Pápán

Az április 29-i tánc világnapjához kapcsolódóan kétnapos rendezvényt szervezett Pápán, a Vadvirág Művészeti Egyesület és a Tánc-Lánc Alapítvány.

2024. Április 28. 14:17, vasárnap | Helyi

Mind a négy belvárosi közle rendbetételével végeztek a Pápai Polgárok

A Pápai Polgárok arra kívánják felhívni a városlakók és a városvezetés figyelmét, hogy a pápai közlék turisztikai desztinációk is lehetnének, ha megfelelően karban és tisztán lennének tartva.

2024. Április 28. 14:00, vasárnap | Helyi

Május elsején ezúttal is ébresztőt fújnak a Pápai Fúvósok - Mutatjuk az útvonalat

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.