Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Április 13. 20:06, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

A Veszprém nyerte a szomszédvári rangadót

A Veszprém nyerte a szomszédvári rangadót

Egyetlen gól született a Perutz és a Veszprém pápai találkozóján.

Perutz FC – VLS Veszprém 0-1 (0-0)
Gsz.: Major

Perutz FC: Dénes – Nagy T., Zsirai, Németh (Iványi 61.), Szalai (Gasztos 61.) – Bence, Katona (Jurik 73.), Hanzl, Nagy Z. (Szilágyi 61.), Kalász (Hajnal 61.) – Oláh. Megbízott edző: Pánczél Roland.

VLS Veszprém: Héninger – Dobsa, Molnár (Sarok 88.), Galacs (Major 46.), Gálfi, Somogyi, Kovács, Baldauf (Varga 75.), Rédling, Vass, Zachán. Edző: Pető Tamás.

A találkozó első lehetőségét a Veszprém alakította ki, a 10. percben Baldauf lövése egy méterrel kerülte el a keresztlécet, majd Oláh húzta meg az alapvonal felé, középreadását a röviden érkező Kalász azonban kevéssel mellé belsőzte - írja a Perutz facebook oldala.A 34. percben egy kisszögletet Oláh nem tudott kapura fejelni, a labda átkerült a hosszúra, ahol Nagy Tamás mellé belsőzött. A 39.percben Oláh célozta meg az ötös sarkáról a rövidet, Héninger azonban a helyén volt.

A második etapban sem volt sok lehetőség, a 63.percben Hajnal centerezett, Szilágyi lövését azonban fogta a veszprémi kapus. Három perccel később Somogyi átlövése ment öt méterrel mellé, a 80.percben pedig meglehetősen furcsa körülmények között megszerezte a vezetést a VLS: Zachán lőtte fel a labdát, a lesről visszasétáló veszprémi játékos azonban nem avatkozott játékba - az asszisztens lest jelzett, de a játékvezető továbbot intett - így került a labda Molnár elé, akinek beadása a hosszún Majort találta üresen, a csereként pályára lépő játékos pedig az üres kapuba bólintott 0-1. A hajrában előbb Oláh szabadrúgását szedte ki a jobb felsőből Héninger, a kipattantó Gasztos középre lőtte, ezt is kiütötte a hálóőr. Még ebben a percben tíz emberre fogyatkozott a Veszprém, szövegelésért Somogyit állította ki a játékvezető. Az ötperces hosszabbításban is nagy nyomás alá helyezte a Pápa a vendég kaput, de nem tudott egyenlíteni, a mérkőzést Jurik jobb kapufa mellé csapódó szabadrúgása zárta le.

Pánczél Roland: Minimum a döntetlen benne volt ebben a találkozóban, sőt úgy gondolom, nekünk volt több helyzetünk. Vissza kell nézni a bekapott gólt, hiszen a felpassznál a partjelző felemelte a zászlaját, mégis folytatódhatott a támadás, viszont nekünk nem szabadott volna megállni, sípszóig kell menni. Vasárnap ismét játszunk, megpróbálunk Bicskén javítani.

Pető Tamás: Egy vérbeli rangadón vagyunk túl, mindkét csapaton látszott, hogy három nappal ezelőtt is mérkőzést játszott. Nagyon jól és okosan játszottunk, megérdemelten nyertünk. Mindkét csapat sokat tett a győzelemért, úgy gondolom, egy eladható mérkőzés volt.

A pápai csapat vasárnap a Bicske otthonában tesz látogatást.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.