Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2023. Július 06. 15:36, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

90 százalékban kész a terv a Perutz jövőjét illetően

90 százalékban kész a terv a Perutz jövőjét illetően

Új elnöke és új ügyvezetője van a klubnak.

Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő és dr. Áldozó Tamás polgármester jelenlétében mutatták az egyesület új elnökét, Kovács Ferencet és az új ügyvezetőt, Felber Zoltánt, illetve átadták a csapattagoknak a bajnoki második helyért járó ezüst érmeket.

Egyúttal bejelentették, Bocskay László elnök és Glatz Lajos ügyvezető is távozik a klubtól, munkájukat beszédében Kovács Zoltán köszönte meg, aki úgy fogalmazott, 90 százalékban már kész a terv a csapat jövőjét illetően - írja a Pápai Médiacentrum.

A Perutz továbbra is számít a Pápai Egyesített Labdarúgó Clubbal való együttműködésre, Áldozó Tamás polgármester biztosított mindenkit, hogy a város is ott lesz a Perutz mögött és támogatja a munkáját.

– Még sok a teendő, de már látni a fényt az alagút végén – fogalmazott Kovács Ferenc, frissen kinevezett elnök. – Az alapoktól kezdve lépésről-lépésre szeretnénk haladni, egy igazi futballcsaládot szeretnénk kialakítani és egy olyan csapatot, melyre a szurkolók, a pápaiak, a város, a klub vezetői büszkék lehetnek.

Az új elnök reményét fejezte ki, hogy új szponzorok, támogatók állnak be a klub mögé. A beszédeket követően a képviselő átadta a csapat tagjainak jól megérdemelt ezüstérmeiket. Az összejövetelen elhangzott, a csapat edzője Kun-Szabó Attila marad, a felnőtt kerettel pedig a PELC U19-es alakulata együtt fog készülni.

Fotó: Pápai Médiacentrum

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:32, hétfő | Helyi

Garázs égett Nagytevelen, rendőrök lőtték ki a gázpalackokat

Nagytevelen egy ingatlan melléképülete teljesen lángba borult május 5-én éjszaka.

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.