Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. November 18. 17:43, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

A hajrában szerzett góllal győzött a Perutz

A hajrában szerzett góllal győzött a Perutz

Elhalasztott mérkőzést pótolt be a Pápa és Ménfőcsanak együttese. A kiesés elől menekülő vendégek a félidőben még vezettek, de a Perutznak sikerült megfordítani a mérkőzést.

Gsz.: Irmes, Szabó Zs. ill. Füleki
Perutz Stadion, zárt kapuk mögött, v.: Szommer.

A 16. fordulóban a ménfőcsanakiak kérték a Pápa elleni találkozó elhalasztását, hiszen több játékosa is koronavírusos lett az együttesnek. A Perutz sportszerűen beleegyezett a halasztásba, nem úgy, mint több más klub, melyeknek a három pont megszerzése fontosabb volt, mint a sportszerűség. Talán a sors akarta úgy, hogy a pápaiak hozzáállása az eredményekben is megmutatkozott, hiszen a hosszabbításban sikerült megszereznie a hazaiknak a három pontot érő találatot.

Lengyel Ferenc, a pápaiak trénere a hétvégivel megegyező kezdőt küldte pályára.Horváth - Nagy T., Koronczai, Bence, Böröczky - Zsirai, Baldauf – Hanzl, Szilágyi, Németh E. – Irmes alkotta csapat több veszélyes akciót is vezetett az első játékrészben, mégis a csanakiak szerezték meg a vezetést. A Baldauf szabálytalanságáért megítélt büntetőt Füleki értékesítette.

A második félidőben érthető módon növelte az iramot a hazai csapat, jóval támadóbb felfogásban jött ki a második félidőre a Perutz, a meddő mezőnyfölény a 80.percben érett góllá: egy szögletet követően nagy tumultus alakult ki az ötösön belül, a korábbi Perutz játékos, Sánta András nem tudott tisztázni, a labda Irmes elé pattant, aki közelről a kapu közepébe lőtt 1-1. A folytatásban is támadásban maradt a Perutz, helyzeteket alakított ki. Végül a hosszábítás második percében sikerült újra bevenni a vendégek kapuját, Böröczky beadása után Szabó Zsolt lőtt a hálóba, beállítva a 2:1-es végeredményt.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.