Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Május 18. 07:15, péntek | Kék hírek

Három gázpalackot hoztak ki a lángok közül

Kigyulladt egy lakóház melléképülete csütörtökön Záhonyban, a tűzben személyi sérülés nem történt – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

2012. Május 13. 14:09, vasárnap | Kék hírek

Lángok csaptak fel egy budapesti gyermekotthonban

Tűz ütött ki szombat éjjel egy budapesti gyermekotthonban. A tűzoltók gyorsan megfékezték a lángokat, személyi sérülés nem történt – közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

2012. Május 11. 14:15, péntek | Kék hírek

Cigarettacsikk okozhatta a paneltüzet

Az elsődleges vizsgálat eredménye szerint egy eldobott cigarettacsikk okozhatta a IV. kerület egyik tízemeletes házában csütörtök éjjel keletkezett tüzet...

2012. Május 08. 07:15, kedd | Kék hírek

Próba közben csaptak fel a lángok a Kolibri színpadán

Tűz ütött ki próba közben a fővárosi Kolibri Színház színpadán. A füsttel telítődött épületet húsz embernek kellett elhagynia, a lángokat megfékezték.

2012. Május 07. 14:15, hétfő | Kék hírek

Füstmérgezést a garázstűzben

Három ember enyhe füstmérgezést szenvedett, amikor oltani kezdett Gyömrőn egy garázsban keletkezett tüzet vasárnap délután - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese az MTI-vel.

2012. Május 07. 07:17, hétfő | Kék hírek

A hajléktalan okozhatta a tüzet

Valószínűleg egy hajléktalan okozhatta azt a kisebb tüzet, amely egy elhagyatott, romos malomban keletkezett Dömsödön vasárnap délelőtt – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese.

2012. Május 02. 07:17, szerda | Kék hírek

Kigyulladt kétszáz köbméter faanyag

Több mint kétszáz köbméter faanyag gyulladt ki egy fakitermelésen Ópályi és Papos között hétfőn – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

2012. Április 30. 20:20, hétfő | Helyi

A Hódoska Majortól jött a fekete füst

Szinte a város minden pontjáról látszott a gomolygó, fekete füst, mely kisebbfajta riadalmat keltett.

2012. Április 27. 14:13, péntek | Kék hírek

Lángok csaptak fel a toronyházban

Két ember megsérült abban a tűzben, amely egy tízemeletes társasház egyik lakásában keletkezett a kora reggeli órákban Szolnokon – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő pénteken az MTI-vel.

2012. Április 16. 07:15, hétfő | Kék hírek

Újabb tűz - ki lehet a gyújtogató?

Tizenöt hektáron égett egy bozótos, gazos, gyümölcsös terület Őrbottyán és Csomád között vasárnap dél körül, valószínűleg gyújtogatás állhat a háttérben - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese.

2012. Április 14. 14:09, szombat | Kék hírek

Hatalmas tűz volt a sertéstelepen

Teljesen megsemmisült egy sertéstelep üresen álló állattartó épülete az esti órákban a Törökszentmiklóshoz tartozó Surjány külterületén – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-vel.

2012. Április 10. 14:15, kedd | Kék hírek

Egy halott a húsvéti tűzben

Egy nő meghalt egy Lajosmizse melletti tanyán kigyulladt házban; az áldozatot a szomszédok kihozták az égő épületből, de a mentőorvos már nem tudott segíteni rajta.