Városlista
2022. június 25, szombat - Vilmos

Hírek

Garázda a bíróság előtt
2015. Április 15. 15:34, szerda | Helyi

Garázda a bíróság előtt

Bíróság elé állítási javaslattal zárta le a Pápai Rk. Vizsgálati Osztálya az ellen a pápai férfi ellen folytatott nyomozást, aki megalapozottan gyanúsítható azzal...

Őrizetben a rongáló
2015. Április 10. 14:34, péntek | Helyi

Őrizetben a rongáló

Egy játszótéri rongálás helyszínére hívták a rendőröket, akik egy órán belül felderítették, elfogták és előállították az elkövetéssel gyanúsítható férfit.

Vérnyomok vezettek el a rongálóhoz
2014. Október 14. 09:46, kedd | Helyi

Vérnyomok vezettek el a rongálóhoz

A falon és a járdán elcsepegtetett vérnyomok alapján jutott el a körzeti megbízott ahhoz a pápateszéri asszonyhoz, aki megrongálta egy utcabeli ház ablakát. A rendőrök a nőt szabálysértési őrizetbe vették.

Jó szándékú temető rongáló
2013. Április 23. 09:50, kedd | Helyi

Jó szándékú temető rongáló

„Csupán” a síremlékek állapotát akarta ellenőrizni április elején az a 13 éves Pápa környéki településen lakó fiú, aki a helyi „régi” temetőben 7 sírt rongált meg.

2012. November 15. 11:31, csütörtök | Helyi

Keresik a szoborrongálót!

Ismét a lakosság segítségét kéri a rendőrség. Ezúttal a Millennium Emlékparkban történt, nagy felháborodást keltő rongálás kapcsán, melynek elkövetőjét keresik!

2012. November 13. 07:58, kedd | Helyi

Rongálás a Millenniumi emlékparkban!

Vasárnapra virradóra fehér olajfestékkel fújták le ismeretlen tettesek a Millenniumi Emlékpark Szent István szobrát, az elcsatolt országrészeket bemutató tájékoztató tábláját és a közelben lévő padot - írja a papa-ma.hu.

2012. Május 30. 07:15, szerda | Kék hírek

A szőlőprést és a kéziszerszámokat sem hagyták meg

Elfogtak a rendőrök két férfit, akik a gyanú szerint tizenhét hétvégi házat fosztottak ki Kazincbarcikán és a városhoz közeli Sajóivánkán; a bíróság elrendelte a feltételezett elkövetők előzetes letartóztatását.

2012. Április 20. 07:19, péntek | Kék hírek

Tizennégy hétvégi házat raboltak ki egy éjszaka alatt

Egyetlen éjszaka alatt tizennégy hétvégi házat fosztottak ki ismeretlenek Szolnokon az Alcsiszigeti Holt-Tisza közelében – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel

2012. Április 04. 07:15, szerda | Kék hírek

Aluljáróban tört-zúzott a drogos

Előzetes letartóztatásba került egy fiatalember, aki vasárnap reggel megrongált három jegyellenőrző automatát az Astoria aluljáróban, majd rátámadt a biztonsági őrre. A férfi ruhájában kábítószert találtak a rendőrök.

2012. Április 02. 07:13, hétfő | Kék hírek

Mint a filmekben: autóval akartak betörni az ékszerboltba Budapesten

Autóval a kirakatba hajtva próbált meg kirabolni egy óra- és ékszerüzletet vasárnapra virradóra két férfi a főváros X. kerületében – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-vel.

2011. December 27. 08:07, kedd | Kék hírek

Több gépjárművet is megrongált a fiatal

Csaknem húsz gépjármű megrongálása, külső alkatrészeinek leszerelése és eltulajdonítása írható annak a 23 éves szegedi fiatalembernek a számlájára, akit karácsony első napján fogtak el a rendőrök Szeged belvárosában.

2011. November 12. 14:41, szombat | Kék hírek

Megrongálta az autókat

Legalább húsz személyautót rongált meg egy 30 éves miskolci férfi a borsodi megyeszékhelyen. Elfogták, őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását – tájékoztatta a rendőrség szombaton az MTI-t.