Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Március 20. 14:36, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Zöld munkahelyeket teremtene az LMP

Zöld munkahelyeket teremtene az LMP

Szél Bernadett, a párt társelnöke Veszprém megye több településén találkozott a választókkal. Pápán zöld almát osztott a járókelőknek és Nyőgér Istvánnal közösen tartottak sajtótájékoztatót.

A párt helyi országgyűlési képviselőjelöltje úgy fogalmazott, hogy amikor önkéntesként részt vett a Várkert megtisztításában, még maga sem gondolta, hogy a tiszta Magyarországért egyszer politikusként is tehet. Nyőgér István arra bíztatta a választókat, hogy ne csupán egyéni jelöltként támogassák, hanem voksoljanak az LMP listájára is, hogy "olyan hiteles személyek maradhassanak a parlamentben, akik már eddig is az emberek oldalán álltak és a vidék megújulásáért dolgoztak".

Szél Bernadett Veszprém megyében szerzett tapasztalatai alapján elmondta, nagy szükség van az országban arra, hogy új munkahelyek jöjjenek létre. - A Lehet Más a Politika számára két dolog kiemelten fontos ebben a kampányban. Az egyik az, hogy végre le kell zárni azt az időszakot, amikor a politikusok visszaéltek a választók bizalmával. Ezért azt szorgalmazzuk, hogy minden évben induljon vagyonosodási vizsgálat minden politikai elitben részt vevő politikussal szemben. A másik, hogy teljesen új alapokra helyezzük a munkahelyteremtést ebben az országban - fogalmazott az LMP társelnöke. A politikus szerint ennek érdekében aktiválni kell a zöldgazdaságot. - Alapos számításaink vannak, melyek szerint 440 ezer munkahelyet lehetne teremteni a megújuló energia térnyerésével, az ország leszigetelésével és különböző energiahatékonysági javítások kivitelezésével, valamint a helyi gazdaság fejlesztésével - szögezte le Szél Bernadett.

Hozzátette: az LMP célja egy megújuló Magyarország megteremtése. - Amerre járok azt tapasztalom, hogy a magyar emberek szeretnének dolgozni, de nincs elég munkahely. Ezért ezen a lehető leghamarabb változtatni kell, a Lehet Más a Politika erre kész.

A sajtótájékoztatót követően a párt aktivistái szórólapot és zöld almát osztottak a járókelőknek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.