Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2019. Június 29. 06:10, szombat | Bulvár
Forrás: mti

Woodstock 50. évfordulója előtt tiszteleg a paksi Gastroblues fesztivál

Woodstock 50. évfordulója előtt tiszteleg a paksi Gastroblues fesztivál

A woodstocki fesztivál 50. évfordulója előtt tisztelegnek a hétfőn kezdődő paksi Gastroblues fesztivál fellépői - közölte Gárdai Ádám, a rendezvény szervezője pénteken az M1 csatornán.

Ismertetése szerint a paksi eseményen fellép a woodstocki fesztivál két legendás, brit szereplője, a Ten Years After (TYA) és Miller Anderson. A később a Spencer Davis Grouppal és a Chicken Shackkel is ismertté vált skót gitáros a Keef Hartley Banddel játszott az 1969-es fesztiválon.

A paksi kínálatban szereplő többi zenekar is beépíti programjába az 1969-ben mintegy 600 ezer embert megmozgató amerikai fesztiválon fellépők zenéjét - emelte ki Gárdai Ádám, aki kitért arra is, hogy az eseményhez főzőversenyek és borbemutatók is kapcsolódnak.

Tóth Tamás, a paksi fesztiválon fellépő Tűzkerék XT zenekar gitárosa a műsorban arról beszélt, hogy a Gastroblues szervezői kérlelhetetlenek a minőség tekintetében, a magyar és külföldi zenekarok számára egyaránt rangot jelent ott zenélni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.