Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Március 10. 14:19, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Whitney Houston különös végrendelete

Whitney Houston különös végrendelete

A 48 éves korában elhunyt énekesnő meglepő végrendeletet hagyott maga után. Első hallásra nincs benne semmi különös, de ha jobban átgondoljuk, a díva előre megérezte sorsát.

Whitney Houston 1993. február 3-án fogalmazta meg és írta alá hagyatékát. Nagyjából egy hónappal lánya, Bobbi Kristina - egyetlen gyermeke - születése előtt. A hivatalos végrendelet azért nagyon különös, mert az énekesnő már akkor teljes mértékben kihagyta belőle férjét, Bobby Brownt. Ismerősei szerint ugyanis, már ekkor, - egy év házasság után - Whitney érezte kapcsolatuk zátonyra fog futni, és egyáltalán nem bízott meg a férjében, aki rendszeresen bántalmazta.

Az énekesnő tehát mindent lányára hagyott. A végrendelet szerint a most 19 esztendős Bobbi Kristinára száll Whitney Houston minden személyes tárgya: a bútorai, ruhái, ékszerei és autói is. Pénze egy vagyonkezelő alapba kerül. A hagyaték gondozójának, lánya nagykorúságáig Patricia Housont, a sztár sógornőjét, egyben menedzserét nevezték ki.

Bobbi Kristina 21. éve betöltése után kapja meg a pénz egy részét, a további részlethez 25 évesen jut hozzá, a maradékot pedig 30 éves korában veheti át. A hagyaték gondozója azonban különböző célokra: tanulmányaira, lakásvásárlásra vagy valamilyen üzleti vállalkozás elindítására kiutalhat számára bizonyos összeget.

Állítólag maga Bobbi Kristina is meglepődött, hogy édesanyja nem hagyott semmit örökbefogadott fiára, Nicholas-ra. Szinte mindenki úgy tippelte, hogy a most 22 éves fiú is részesedni fog a 30 millió dolláros (kb. 7 milliárd Ft) örökségből.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára