Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Március 25. 07:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: OrientPress

VV Szandika hátat fordít a szexiparnak

VV Szandika hátat fordít a szexiparnak

VV Szandika új szerelme kedvéért felhagy erotikus munkáival, pedig még csak néhány hete ismerik egymást. Ilyen a szerelem.

A volt villalakóra néhány hete talált rá újra a szerelem, azóta szinte minden idejüket együtt töltik. Olyannyira nagy a szerelem, hogy Szandi képes odadobni mindent, állítása szerint átgondolta a jövőjét, és újdonsült barátja kedvéért felhagy erotikus munkáival is. Szandika az Erotika Expón még látható lesz, de csak azért, mert a már korábban elfogadott felkérést nem akarta lemondani.

Pedig a szakmában dolgozók szerint Szandika vagyonokat kereshetne. Már tárgyalt vele Tomor András pornóproducer is, de az egykori villalakó most fontosabbnak tarja a magánéletét, párja pedig érthető módon nem örülne, ha ilyen ajánlatokra igent mondana a szőkeség, legalábbis ezt mesélte a Borsnak.

Szandikát korábban sok csalódás érte, azt hitte nem bízhat a férfiakban, de mostani kapcsolatának szerinte van jövője, ezért érdemes áldozatot hoznia."Ez szerelem volt első látásra." - mondja a VV sztár.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára