Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2011. Szeptember 13. 13:15, kedd | Helyi
Forrás: InfoPápa

VV Olivér is aláírta!

VV Olivér is aláírta!

Olivér nem érti, miért kell aláírást gyűjteni azért, hogy kapjanak a gyermekek iskolatejet, ez miért nem jár?

Mint arról egy korábbi cikkükben beszámoltunk, a PÁNKE aláírásgyűjtésbe kezdett, miután Pápa Város Önkormányzata elutasította azon kérelmüket, hogy a város nevelési- és oktatási intézményeiben lehetőség szerint ismét vezessék be az iskolatejprogramot.

Krasztel Lászlóné kérdésünkre elmondta, hogy folyamatosan gyűjtik az aláírásokat, eddig 420-an szignózták az íveket. Olivérhez hasonlóan sokan nem értik, miért nem alapszolgáltatás ez az iskolákban, sőt többen azt sem tudják, hogy már nem osztanak iskolatejet. A PÁNKE elnöke azt is elmondta, hogy 20.-áig, a Gyermekek Világnapjáig folytatják az aláírásgyűjtést, és az azt követő legközelebbi önkormányzati ülésre benyújtják a dokumentumokat. Amennyiben a képvelők nem foglalkoznak érdemben az üggyel, tovább folytatják az aláírásgyűjtési akciójukat.

Fotó: PÁNKE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 18:52, péntek | Helyi

Nyitott szertárkapuk - Idén is várja a tűzoltóság a családokat

A katasztrófavédelem idén is megrendezi hagyományos gyereknapi programját, a Nyitott szertárkapuk országos rendezvényt, amelyhez a pápai laktanya is csatlakozik.

2024. Május 16. 19:15, csütörtök | Helyi

Hajmeresztő dolgot csinált az autós Pápa határában - Videó

Az új 83-as útra szeretett volna felhajtani a Mercedes sofőrje, meg is tette, ám forgalommal szemben...

2024. Május 16. 06:35, csütörtök | Helyi

Bejutott a megyei kupa döntőjébe a Perutz

A Veszprém vármegyei kupában sorozatban hatodik mérkőzését is megnyerte a Pápa, ezúttal a Péti MTE-t győzték le 3-1 arányban, ami azt jelenti, hogy a júniusi kupadöntőben a Balatonalmádi csapata ellen zárja a sorozatot a Perutz.

2024. Május 16. 06:34, csütörtök | Helyi

Molnár István szerint 2011 óta hanyatlik a város

A független polgármesterjelölt szerint 2011 óta hanyatlik Pápa városa, amelyet az az önkormányzati dokumentum is alátámaszt, melyet Unger Tamás programjuknak tekint.