Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2012. Április 26. 07:21, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

VV Fecó sukár gyerekként mozog a pesti éjszakában

VV Fecó sukár gyerekként mozog a pesti éjszakában

Lépten-nyomon ostromolják a lányok VV Fecót. Legutóbb a dumagép fenekére tettek pajzán megjegyzéseket egy buliban, ami igazán erotikusra sikerült. A túlfűtött csajokat alig tudta levakarni magáról a valóságshow-hős.

- Legutóbb Olivér hívott meg bennünket egy buliba. A gyerekeket addig elvittük a mamához, egészen reggel nyolcig ott voltak, ekkor értünk ugyanis haza. Nagyon jól szórakoztunk! A fülledt hangulatot az is fokozta, hogy Jerzy chippendale-bemutatót tartott, így a csajok teljesen kikeltek magukból. Azért szeretek ilyen helyekre járni, mert rengeteg befolyásos embert ismerhetek meg, akik esetleg elhívhatnak a jövőben fellépni, így anyagilag sem utolsó szempont, ha sok partin megvillantom a tehetségem - kezdte az Új Ásznak a dumagép, aki énekhangján kívül mást is villantott.

- A fiatalok azt mondták: nem gondolták volna, hogy ennyire el tudom engedni magam egy szórakozóhelyen. Velem együtt táncoltak a lányok, ami igazán kellemes érzés volt. Alkoholt is ihattam, hiszen nem én vezettem, így még inkább el tudtam lazulni, de a feleségem nem táncolt, csak a háttérből figyelt - mesélt a különleges éjszakáról Fecó.

- Rendesen kirúgtam a hámból! Nagyon sok csaj nyomult rám, de igyekeztem visszafogni magam. Sokan puszilkodtak velem, és volt egy-két durvább megjegyzésük is. Próbáltam lenyugtatni őket, kisebb-nagyobb sikerrel. A hírnevem miatt tapadnak rám a nők! Viccből elkezdtem levetni az ingemet Jerzy mintájára, erre az összes lány azt kiabálta, hogy "Jobb a s*gged, mint Jerzyé!" Rá akartak venni a vetkőzésre, de amikor a csajok meglátták Angélát, egyből lenyugodtak és békén hagytak - zárta beszámolóját VV Fecó.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.