Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Augusztus 06. 09:08, szerda | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Volt élettársát lopta meg

Volt élettársát lopta meg

Épületgépészeti berendezéseket és egyéb tárgyakat lopott el a megalapozott gyanú szerint egy Pápa környéki településen élő nő 2014 tavaszán. Az ellene folytatott nyomozást vádemelési javaslattal zárta le a Pápai Rk.

A rendelkezésre álló adatok szerint a sértett 2014. május 16-án észlelte, hogy a tulajdonát képező családi házból és a hozzá tartozó melléképületből több dolog is eltűnt, többek között a fűtésrendszer számos tartozéka. A nyomozás során Fűzfa László r. törzszászlós és Hegyi Roland r. őrmester körzeti megbízottak adatgyűjtést végeztek, aminek eredményeként a sértett volt élettársa került a látókörükbe. A 48 éves asszony tartózkodási helyén 2014. június 10-én házkutatást tartottak, amelynek során megtaláltak egy kazánt a hozzá tartozó rézcsövekkel, füstcsővel, keringető szivattyúval, továbbá több radiátort és két hőszigetelt ablakot is. A nő gyanúsítottként tett vallomásában elismerte a tárgyak eltulajdonítását. Elmondása szerint azokat 2014. május 14-én hozta el volt élettársa házából. A több százezer forintot érő tárgyakat az egyenruhások visszaadták a jogos tulajdonosnak.

A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás iratait a napokban küldte meg a Pápai Járási Ügyészséghez.

Fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.