Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Március 23. 14:30, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Visszaadták a pápai rendőrök a lopott fűnyírót

Visszaadták a pápai rendőrök a lopott fűnyírót

Egy 25 éves pápai férfi és 23 éves élettársa egy helyi pincéből és annak udvarából rézalkatrészeket, egy közeli ingatlanról pedig egy fűnyírót lopott el.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a pápai férfi és élettársa 2022. február 16-án délután a tulajdonos távollétében betörtek egy helyi pincébe és onnan, valamint az udvarból rézalkatrészeket loptak el. A rendőrök a nyomozás során megállapították azt is, hogy a férfi és párja 2022. február 15. és 2022. február 17. között a pincéhez közeli ingatlan területére is bement, ahonnan egy több tízezer forint értékű fűnyírót tulajdonítottak el, amit aztán továbbértékesítettek. A gyanútlan vásárló 2022. február 28-án megjelent a Pápai Rendőrkapitányságon és a nyomozóknak átadta a lopott tárgyat. A fűnyírót a rendőrök lefoglalták, majd 2022. március 22-én délelőtt visszaadták a jogos tulajdonosának.

A pápai pár ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.