Városlista
2022. július 7, csütörtök - Appolónia

Hírek

2011. Július 31. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Villantott Bieber csaja

Villantott Bieber csaja

Selena Gomez folytatja misszióját, hogy nőként nézzenek rá az emberek, és napozás közben csaknem minden domborulatát közszemlére tette.

Az, hogy Selena Gomez ízlésével komoly problémák vannak, vitán felül áll. Ahogy az is, hogy hónapról-hónapra egyre dögösebb a tizenkilenc éves tinisztár. Ezért elég sok férfi szeretné minél kevesebb ruhában látni. Vagyis most rengetegen fognak széles mosolyt elengedni a monitorok előtt. Miss Gomez ugyanis jó mélyre tolta magán a bikini alsót, miközben az Orlando Hotel medencéje mellett sütkérezett. A fenékvillantástól pedig csaknem nagyobb bulvár esemény is történt, amikor az énekesnő felkelt a napágyról, a felsője viszont nem volt megkötve rajta. De ifjú kora ellenére elég tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy egy mellmutogatást elkerüljön. Így csak részben láthatta a nagyvilág, hogy mi lehet Jusin Bieberé, amikor csak akarja. Az élet igazságtalan, a szerelem pedig vak.

Címkék: selena gomez

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 06. 09:04, szerda | Bulvár

Visszaszerezték Puyol Budapesten ellopott mezét

A korábbi Barcelona focista dedikált meze a Puskás Arénában volt bekeretezve, onnan lopta el valaki. A zuglói nyomozók három embert hallgattak ki gyanúsítottként, a sportereklyét visszaadták jelenlegi tulajdonosának.

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.