Városlista
2022. december 6, kedd - Miklós

Hírek

2011. Szeptember 21. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Villantott a világ új kedvence

Villantott a világ új kedvence

Alexandra Stan még alig pár hónapja élvezi csak a világsikert, de máris magáévá tette az egyik kedvenc sztárszokást - az intim részek nyilvános mutogatását.

Aki rádiót hallgat, naponta többször is belefut a Mr. Saxobeat című slágerbe, amiért a többség szívesen képen törölné az előadót, Alexandra Stant. Ám amikor nemcsak a fülünkre akar hatni a román popcsillag, akkor sokkal elviselhetőbb a produkciója. Legalábbis a férfiak számára. A huszonkét éves énekesnő ugyanis idén már a második fellépését dobta fel azzal, hogy betekintést enged igencsak rövid nadrágja tartalmába. Mindezt persze bugyihiánnyal teljessé téve. Mert egy igazi sztár, aki nevét gyorsan akarja megismertetni a néppel, annak így kell viselkedni. Vagy valami értékelhetőt előállítani. De, mint az élet több területén, itt is egyszerűbb szétrakni az ember lányának a lábait.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.