Városlista
2022. július 2, szombat - Ottó

Hírek

2011. Szeptember 21. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Villantott a világ új kedvence

Villantott a világ új kedvence

Alexandra Stan még alig pár hónapja élvezi csak a világsikert, de máris magáévá tette az egyik kedvenc sztárszokást - az intim részek nyilvános mutogatását.

Aki rádiót hallgat, naponta többször is belefut a Mr. Saxobeat című slágerbe, amiért a többség szívesen képen törölné az előadót, Alexandra Stant. Ám amikor nemcsak a fülünkre akar hatni a román popcsillag, akkor sokkal elviselhetőbb a produkciója. Legalábbis a férfiak számára. A huszonkét éves énekesnő ugyanis idén már a második fellépését dobta fel azzal, hogy betekintést enged igencsak rövid nadrágja tartalmába. Mindezt persze bugyihiánnyal teljessé téve. Mert egy igazi sztár, aki nevét gyorsan akarja megismertetni a néppel, annak így kell viselkedni. Vagy valami értékelhetőt előállítani. De, mint az élet több területén, itt is egyszerűbb szétrakni az ember lányának a lábait.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.