Városlista
2023. március 28, kedd - Gedeon, Johanna

Hírek

2022. Február 19. 11:07, szombat | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Videóra vették az embercsempészek elfogását

Videóra vették az embercsempészek elfogását

Csólyospálos térségében állították meg a rendőrök az a két járművet, amelyekben három moldáv bűnelkövető tucatnyi szírt rejtegetett.

Pénteken 2 óra 10 perckor a Készenléti Rendőrség munkatársai – a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Szegedi Osztályának jelzése alapján – intézkedés alá vontak két, egymástól nem messze közlekedő külföldi rendszámú járművet Csólyospálos külterületén – közölte a rendőrség.

Az egyiket egy 30 éves moldáv férfi vezette; az ő kocsijában 12, magát szír állampolgárnak valló határsértőt találtak. A másik autóban ülő két férfi – egy 20 és egy 21 éves moldáv állampolgár – a gyanú szerint előfutóként vett részt a bűnelkövetésben.

A gyanú szerint a három moldáv állampolgár a határsértőknek segítséget akart nyújtani abban, hogy Nyugat-Európába jussanak, ezért velük szemben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vételük mellett – eljárást indított.
A migránsokat – meghallgatásuk után – a hatályos magyar jogszabályok értelmében visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 28. 12:38, kedd | Kék hírek

Megkéselt egy kisfiát védelmező apát, vádat emeltek ellene a fővárosban

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy többszörösen büntetett 38 éves férfival szemben, aki rátámadt egy 10 éves kisfiúra az utcán, majd a fia védelmére kelő apát egy késsel megszúrta.

2023. Március 27. 13:00, hétfő | Kék hírek

Tinilányt próbált megerőszakolni - bíróság elé állította az ügyészség a támadót

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban állított bíróság elé egy 27 éves román állampolgárságú férfit, aki pár héttel ezelőtt, egy újbudai lakásban meg akart erőszakolni egy 15 éves lányt.

2023. Március 24. 09:25, péntek | Kék hírek

Egy benzinkúton kezdték el csépelni egymást, a biztonsági kamera mindent rögzített

Garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik a benzinkút boltjában verekedtek.

2023. Március 22. 11:42, szerda | Kék hírek

Székdobálás, orron harapás - Videón az Esztergom-környéki kocsmai bunyó

A garázdaság bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik közül az egyik orron harapta a másikat.