Városlista
2021. május 12, szerda - Pongrác

Hírek

2021. Március 18. 14:57, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Vezetői engedély nélkül közlekedett a férfi, a rendőrök eltiltották a vezetéstől

Vezetői engedély nélkül közlekedett a férfi, a rendőrök eltiltották a vezetéstől

A Pápai Rendőrkapitányság gyorsított eljárásban járt el a szabályszegő sofőr ellen.

A pápai rendőrök 2021. március 17-én, délelőtt igazoltattak egy 35 éves sofőrt a 83-as számú főút várost elkerülő szakaszán. A járőrök megállapították, hogy a férfi forgalomból kivont gépkocsival közlekedett, valamint vezetői engedéllyel soha nem rendelkezett és a járművet sem íratta a nevére. A sofőr az autó forgalmi engedélyét a rendőröknek nem tudta átadni, valamint a jármű műszaki érvényessége több mint két éve lejárt és kötelező felelősségbiztosítással sem rendelkezett. A járőrök a férfit előállították, majd gyorsított szabálysértési eljárás keretében pénzbírságot szabtak ki vele szemben, és egy évre eltiltották a járművezetéstől.

A Pápai Rendőrkapitányság a közlekedésrendészeti ellenőrzései során kiemelt figyelmet fordít a vezetői engedéllyel nem rendelkező sofőrök, valamint a nem megfelelő műszaki állapotú gépjárművek kiszűrésére és a szabálysértőkkel szemben gyorsított szabálysértési eljárás keretében pénzbírságot szab ki, illetve indokolt esetben járművezetéstől eltiltás szankciót is alkalmaz.

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 11. 15:09, kedd | Helyi

Emléktáblát helyeznek el az Év körforgalmának választott pápai csomópontban

Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium miniszterhelyettese hivatalosan is az Év körforgalmának nevezte a pápai csomópontot.

2021. Május 11. 09:23, kedd | Helyi

Zebra terv a gyalogosokért

Tilos jelzés esetén soha!

2021. Május 10. 15:21, hétfő | Helyi

Kötelező lenne, sok házon még sincs házszámtábla

Az hagyján, hogy kiszúrunk a futárral, ha nincs házszám otthonunk homlokzatán, de baj esetén értékes másodpercekbe kerülhet, mire ránk talál a mentő, a tűzoltó, vagy épp a rendőr.

2021. Május 10. 08:47, hétfő | Helyi

Felborult egy autó Pápadereske és Nyárád között