Városlista
2021. szeptember 19, vasárnap - Vilhelmina

Hírek

2021. Szeptember 10. 15:27, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Veterán Mercik a Fő téren

Veterán Mercik a Fő téren

Szeptember 10-én mintegy száz autóval indult útjára a Mercedes-Benz Classic Csillagtúra mezőnye, mely guruló múzeumként a márka 135 éves múltja előtt tiszteleg. A mezőny városunkban is bemutatkozott!

Az indián nyárban Budapest környékéről indulva a Dunántúl legszebb útvonalain halad a 89 gyönyörű kocsi, amelyek közül a legrégebbi az '50-es évek elején készült, a legdrágább Mercedes pedig több mint 2 millió eurót ér. A csodaszép járgányokat egyesével mutatta be az érdeklődőknek a műsorközlő.

Az alábbi fotóra kattintva képgaléria nyílik!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 18. 23:07, szombat | Helyi

A Punnany Massif koncertje a Pápai Expo és Agrárpikniken!

Kiváló hangulatban folytatódott az Agrárexpo szombaton is, a nap záróprogramján a Punnany Massif zenekar szórakoztatta a fesztivál résztvevőit.

2021. Szeptember 18. 22:55, szombat | Helyi

Kiesett a Perutz a Magyar Kupából

A pápai csapat a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában az NB II-es Budafok együttesével találkozott hazai pályán, amely magabiztos játékkal ejtette ki a pápai együttest a kupából.

2021. Szeptember 18. 14:26, szombat | Helyi

Süle Zsolt kizárását kezdeményezi az előválasztásból az MSZP

A szocialista párt közleményt adott ki, amelyben arról írnak, hogy a pápai jobbikos országgyűlési képviselő-jelölt jelölt kizárását kezdeményezik az Országos Előválasztási Bizottságnál.

2021. Szeptember 18. 11:03, szombat | Helyi

Megfiatalodott az idén 24 éves Agrárexpo

Új nevet is kapott a rendezvény, a Pápai Expo és Agrárpiknik idén az agráriumban végbemenő generációváltásra fókuszál, igyekszik megszólítani a mezőgazdaság iránt érdeklődő fiatalokat.