Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2015. Július 07. 11:44, kedd | Helyi

Veszprém megyei rendőrök sikere

Veszprém megyei rendőrök sikere

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője tárgyjutalmat adott át a V. Szakmai Közlekedésrendészeti Verseny országos döntőjén első helyezést elért veszprémi csapatnak.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága által 2015. június 23-25. között megszervezett versenyen a Veszprém megyei rendőrök egyéni és csapat kategóriában is kiemelkedő eredményeket értek el. Dr. Töreki Sándor rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány a díjazott csapatnak tárgyjutalmat adott át 2015. július 6-án.

Gépkocsizó kategóriában első helyezett lett - továbbá a legjobb gyakorlatot mutatta be - Szentpéteri István rendőr főtörzsőrmester, a Pápai Rendőrkapitányság baleset helyszínelője. Karos forgalomirányító kategóriában harmadik helyezett lett - továbbá a legjobb gyakorlatot mutatta be - Farkas Gábor rendőr zászlós, a VMRFK Forgalomellenőrző Alosztályának szolgálatirányító parancsnoka. Motoros kategóriában 9. helyezést ért el, továbbá a legjobb szakmai tesztlapot töltötte ki, Bujpál Tamás rendőr főtörzszászlós, a Balatonfüredi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja. Az összesített eredmények alapján a szakmai versenyen első helyezést ért el a Veszprémi Rendőr-főkapitányság csapata. A csapat felkészítését végző Bakler Zoltán rendőr százados, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztályvezető-helyettese szintén tárgyjutalmat vehetett át dr. Töreki Sándor rendőr dandártábornoktól.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.

2024. Április 16. 12:50, kedd | Helyi

Ismét Pápára jönnek a legjobb történelmi filmek a nagyvilágból!

Április 25-28 között ismét megrendezzük Pápán a Nemzetközi Történelmi Film Fesztivált, ez már a negyedik évad.

2024. Április 16. 09:15, kedd | Helyi

Kattant a bilincs - Késsel fenyegette meg élettársát a Pápa környéki faluban

Egy Pápa környéki kistelepülésen élő nő értesítette a rendőrséget 2024. április 13-án este arról, hogy családi házukban élettársa egy szóváltást követően késsel fenyegette meg.

2024. Április 16. 08:05, kedd | Helyi

Esős napok jönnek, mind járművel, mind gyalogosan körültekintőbben közlekedjen!

A meteorológiai előrejelzések alapján ma csapadékos időjárásra számíthatunk. A legtöbb problémát ilyenkor a csúszós utak és a romló látási viszonyok jelentik.