Városlista
2021. április 21, szerda - Konrád

Hírek

2021. Április 02. 08:25, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Veszprém Megyei Főügyészség

Veszekedett a barátnőjével, összetörte a tévéjét

Veszekedett a barátnőjével, összetörte a tévéjét

Kisebb kárt okozó rongálás vétségével vádolja a Pápai Járási Ügyészség azt a 21 éves férfit, aki miután barátnőjét bántalmazta, tönkretette annak televízióját.

A vádirat szerint a büntetett előéletű férfi 2021 januárjában az egyik Pápa környéki faluban ittasan szóváltásba került barátnőjével, akit a vitájuk során tenyérrel kétszer tarkón ütött. A bántalmazás testi sérülést nem okozott, azonban a vádlott ezek után ököllel a sértett televíziójának képernyőjére ütött, melynek következtében a képernyő benyomódott és a 60 000 forintot érő készülék használhatatlanná vált. Az ügyészség vádiratában az elkövetővel szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalát, s abban felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozta a Pápai Járásbíróságnak.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 21. 19:22, szerda | Helyi

Zajlanak az M83-as vasúti hídjának előkészítő munkálatai

A tavaly októberben megkezdett kivitelezésnek egyre látványosabb munkafolyamatait figyelhetik meg azok, akik Győr, vagy éppen Vaszar felé veszik az irányt Pápáról.

2021. Április 20. 19:57, kedd | Helyi

Rangos sportrendezvénnyel avatják fel a Téglagyári úti Sportcentrumot

A VEDAC Dobóakadémia Évadnyitó Dobóversenyére - mely egyben Kis Károly Emlékverseny is lesz - olimpiai bajnok sportolót is várnak.

2021. Április 20. 12:51, kedd | Helyi

Előre utaltak, nem kapták meg a megvásárolt tárgyakat

2021. Április 19. 17:31, hétfő | Helyi

Városi ballagás idén sem lesz, Játékfesztivál viszont talán igen!

Az érvényben lévő járványügyi korlátozások miatt az idei évben sem lesz lehetőség a hagyományos városi ballagás megrendezésére, a nyári programok azonban elképzelhető, hogy meg lesznek tartva.