Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. November 19. 09:37, szombat | Helyi sport
Forrás: nso.hu, InfoPápa

Vereség a hidegben - Ez volt az első "tavaszi" forduló Pápán

Vereség a hidegben - Ez volt az első

Szűcs Lajosnak elege kezd lenni! - Videóval.

Lombard Pápa - Újpest Fc: 0:1

1500 néző, v.: Vad II.
Gólszerző: Lázár (68.)

Az „odavágón" a Pápa tudott nyerni az Újpest otthonában az 1. fordulóban, egy hajrábeli Goran Marics-fejessel, most adott volt a lehetőség a vendégeknek a visszavágásra. A fagyott talaj nem kedvezett a csapatoknak, de a játékosok sem villogtak. A Pápa kezdett aktívabban, az más kérdés, hogy ez helyzetekben nem mutatkozott meg.

Sokat elmondott a találkozóról, hogy a 30. percig kellett várni az első igazi helyzetre, ez is a vendégek előtt adódott.

Lökést is adott az Újpestnek a kihagyott helyzet, és átterelődött a játék a hazaiak térfelére, de több nagy lehetőség már nem volt a szünet előtt. Részünkről Lovrencsics Gergő próbálkozását lehetett megemlíteni, de Balajcza Szabolcs könnyedén hárította a lövését.

A második félidő rögtön egy vendég helyzettel indult, hárman az egy ellen támadhattak a fővárosiak, Szűcs azonban jó helyen volt.

Ezt követően jó ideig megint nem forogtak veszélyben a kapuk, egészen a 68. percig, amikor egy hibát kihasználva megszerezte a vezetést az Újpest. Présinger fejelt ki röviden egy beadást a saját tizenhatosán belül, Lázárhoz került a labda, aki kilőtte a bal felsőt. 0–1

A végjátékban igyekeztünk egyenlíteni, ez azonban nem sikerült, a végén mindig hiba csúszott a játékba. Így a hazai publikum újra szomorúan sétálhatott haza a nagy hidegben.

Fotó: NB1.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.