Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2011. Október 16. 20:43, vasárnap | Helyi sport
Forrás: InfoPápa

Vereség a Ferencvárostól!

Vereség a Ferencvárostól!

Hiába a vezetés, végül a zöld-fehérek ünnepelhettek. Lombard Pápa-Ferencváros: 1:2

2011. október 16. 18 óra

Pápa, Perutz Stadion, 3500 néző.

Jó pár alapemberét nélkülöznie kellett Véber Györgynek, a Pápa vezetőedzőjének a ma esti találkozón. Sajnos ez meg is látszott a Lombard játékán.

Az első félidőben apróbb helyzetektől eltekintve kiegyenlített mezőnyjáték folyt, a Fradi próbált mezőnyfölényt kialakítani, a pápaiak inkább kontrákkal próbálkoztak, kevés sikerrel. Nem így a másodikban. Még sokan vissza sem értek a szünetről a nézőtéren, amikor Marics jobb oldalról leadott lövésével bevette a vendégek kapuját (1:0). Nem sokáig örülhetett a szép számban jelen lévő pápai publikum, ugyanis 7 perccel a vezetés megszerzése után a csereként beálló Somalia kiegyenlített (1:1).
A 69. percben ismét mindenki talpra ugrott a tribünön: előbb Marics került helyzetbe egy szögletet követően, melyet Jova nagy bravúrral védett, aztán Pölöskey próbálkozott a túloldalon. Ezt még védte Szűcs, 4 perccel később azonban Ő is kapitulált. Klein ötösről leadott fejese hullott a hálóba, 2:1 oda.
Idő még lett volna az egyenlítésre, alkalom azonban már nem nagyon adódott, felívelt labdákkal próbált veszélyt teremteni a Pápa a Ferencváros kapuja előtt, ám a vendégek rendre kifejelték azokat.Nem tört meg tehát az "átok", ismét a fővárosiak ünnepelhettek Pápán.

Címkék: lombard pápa

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése