Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Április 03. 08:32, kedd | Helyi
Forrás: InfoPápa.hu (Sz.Zs.)

Verekedés a Vasútállomás előtt

Verekedés a Vasútállomás előtt

Két férfi esett egymásnak nem sokkal a holokauszt kiállítás megnyitója előtt. Az ok az volt, hogy egyikükön vörös sál volt.

A jobbikos Orbán Imre tartott sajtótájékoztatót a Vasútállomás előtt. Épphogy befejezte beszédét, kiabálásra lettünk figyelmesek az Esterházy utca irányából. Két középkorú férfi kezdett lökdösődésbe, majd ütések, rúgások is elcsattantak. Végül a valamivel idősebb férfi földre vitte a bomber dzsekit viselő ellenfelét és ártalmatlanná tette. Mire odaértünk, a férfi már a hatóságot hívta, mint kiderült ő is civil ruhás rendőr. A földön fekvő férfi szerint provokálták és egyébként is "vörös sál van a nyakában" - mondta. A rendőr szerint ok nélkül vállal meglökte őt a szemből érkező férfi.

Szomorú volt látni pont a marhavagon-kiállítás megnyitója előtt, hogy manapság is mekkora indulatok vannak emberekben és képesek azért verekedést kezdeményezni, mert nekik nem tetsző színű sál van a másikon...

Címkék: verekedés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.