Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2013. Április 17. 09:28, szerda | Belföld
Forrás: InfoVáros

Végre itt a jó idő!

Végre itt a jó idő!

Pár hónappal ezelőtt nem gondoltuk volna, hogy ennyit kell várnunk mire megérkezik a jó idő és birtokba vehetjük a természetet anélkül, hogy fáznánk.

Hiába "jött" ki hosszú hétvégére a március 15-e, az időjárás nem volt kegyes hozzánk. Így mondhatjuk, csak halmozódik a szabadidős, jó időben megtehető programok iránti vágy bennünk. Végre itt a jó idő, irány a szabad levegő!

Győr és környéke ilyen szempontból (is) sok sok lehetőséget kínál számunkra. A belvárosi sétáktól kezdve, a megannyi kulturális programon, szórakozási lehetőségen, Rába parti programokon át egészen a környékben található borvidék bejárásáig, felfedezéséig szemezgethetünk.

A családosok is bőven válogathatnak, a méltán híres győri állatkertben április 20-án SZent György napot tartanak, ahol a tavasz beköszöntét ünneplik. A Vaskakas Bábszínáz programjaival szintén az ő igényeiket kívánaj kielégíteni, így a gyerkőcök sem unatkoznak. A kultúra kedvelői ugyan ezen a napon a Győri Nemzeti Színházban, egy klasszikust a Csinibabát nézhetik meg. Április 25-én a Magvassy Mihály sportcsarnokban a XIX. Ovi Olimpia döntőt tekinthetik meg az érdeklődők.

A győriek és a Győrbe utazók élvezettel várják már első fagyijukat a sétálóutcán, az első teraszon megivott kávét, elfogyasztott süteményt. Valljuk be őszintén, az általános hangulatunk is messze menően más, mint a szürke, hideg téliesebb napokon. Ezt nem kihasználni, nem meglovagolni az időjárás adta lehetőségeket nagy vétek lenne ennyi várakozás után. Legyen szó egy délutáni sétáról vagy egy szabadban, aktívan eltöltött hétvégéről, de érdemes kilátogatni a természetbe.

Hotel Paár Szieszta
9024 Győr, Attila u 41-43.
Tel./fax: +36 96/527-443
+36 96/427-444
E-mail: szieszta@hotelspaar.hu

Címkék: győr, hotel, szállás, szieszta

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére