Városlista
2024. május 22, szerda - Júlia, Rita

Hírek

2011. November 01. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

Végre beismerték: Seherezádé évek óta a testéből él

Végre beismerték: Seherezádé évek óta a testéből él

Hamar fény derült arra, hogy Seherezádé go-go táncosként keresi a kenyerét, az Új Ász megtudta: karrierjét 16 évesen kezdte, ráadásul édesanyja engedélyével. Ditti még el is kísérte kislányát első munkahelyére, Máltára.

A szenvedélyes nők kategóriájában villába bejutott Seherezádé világlátott ember, mivel szüleivel annak idején sokat utazgattak. Így jutott el az akkor még tinédzser lány először Máltára, ami annyira megtetszett neki, hogy egy évvel később visszahúzta oda a szíve. Ekkor már azonban nem nyaralni ment, hanem diszkóba, élete első munkahelyére dolgozni.

- Tizenhat évesen engedtem ki először Vivit Máltára táncolni. A tánctanárnője vitte ki magával oda, majd nem sokkal később én is kimentem, hogy lássam, mit is csinál a lányom - kezdte a történetet Seherezádé édesanyja, aki soha nem volt a go-go tánc ellen, hiszen elmondása szerint többet látnak a lányokból a strandon, mint a színpadon.

- Soha nem voltam szigorú anya, azonban amikor az akartam lenni, Vivi rendszerint kitért a kéréseim elől. Így volt ez akkor is, amikor a tudtom nélkül megműttette a mellét. A nagymamája dugdosta egy könyvben a lányom összegyűjtött pénzét. Én már csak akkor szereztem róla tudomást, amikor elvégezték a műtétet - árulta el Ditti, aki végül megbékélt az operációval, hiszen lánya a depresszióig stresszelte magát mellei miatt.

- Vivinek nagyon pici volt a melle. A lányom még előttem is takargatta magát. A nagymamája a fellépéseihez éjszakákon át varrta az olyan felsőket, amiben legalább nyolcvanasnak tűnnek a mellei. Vivi annyira csúnyának érezte magát, hogy végül pánikbeteg és depressziós lett. Mivel én mindig is kislányomként gondoltam rá, az édesanyámnak sikerült velem megértetnie, hogy fogadjam el a lányom döntését, és ne hadakozzam tovább ellene - mesélte a napilapnak a villalakó édesanyja.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.