Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. Szeptember 12. 08:24, hétfő | Helyi
Forrás: InfoPápa

Véget ért a bornapok, jöhetnek a munkagépek

Véget ért a bornapok, jöhetnek a munkagépek

A sikeresen lezajlott bornapok után lezárják a Gróf utat is, jöhetnek a munkagépek. Semmilyen irányból nem lehet majd behajtani a térre. Nagyot kell kerülni!

A tegnapi nappal és a jó hangulató Old Boys koncerttel lezárult az 5 napja tartó Pápai Bornapok. Az idén kibővített és elköltöztetett fesztivál mindenképpen sikeresebbnek mondható az eddigieknél, valóban sokan kilátogattak az Eterházy kastélyhoz.

Így gondolja ezt polgármesterünk is. Dr. Áldozó Tamás a Pápa-ma kérdésére elmondta, "az idei ötnapos bornapok rendezvénye rendkívül sikeres volt.
- A pénteki megnyitó beszédemben azt mondtam, hogy sokat vállaltunk, de nem kockáztattunk semmit. Biztosak voltunk abban, hogy jól fog sikerülni a bornapok, úgy tűnik, hogy a legmerészebb várakozásaink is visszaigazolódtak. Meggyőződésünk, hogy bevált az öt nap, az új helyszín és a nagyobb borkínálat."

Mivel az előzetes információk arról szóltak, hogy a bornapok végeztével teljes egészében le fogják zárni a Fő teret, a Korvin utca és a Szent István utca felől is. A borfesztivált követően a Gróf út és a Szent István út kereszteződésében is megszűnik az átmenő forgalom, gyakorlatilag semmilyen irányból sem lehet majd behajtani vagy átmenni a Fő téren - hívta fel a figyelmet a Városfejlesztési Osztály vezetője.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.