Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2011. Szeptember 29. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Vége Demiék házasságának!

Vége Demiék házasságának!

Ashton Kutcher megint félrelépett, amit ezúttal már nem tolerált Demi Moore, és kiadta a szépfiú útját.

A hétvégén volt Demi Moore és Ashton Kutcher hatodik házassági évfordulója, ami jelen állás szerint egyben az utolsó is. Ash ugyanis úgy készült a jeles eseményre, hogy pénteken elment mulatni barátaival és a Két pasi - meg egy kicsi stábjával. A vendéglátóipari egységben tett látogatás alkalmával pedig nemcsak alaposan felöntött a garatra, de fel is szedett egy lányt, akivel az estét lezárandó egy kis ágygimnasztikát is gyakorolt. Mindez egyelőre ismeretlen módon Demi fülébe jutott, így már a hétvégén közölte kis játékával, pakoljon, és vigye a fékezhetetlen libidóját is.

A történet pedig nemcsak kitaláció, mivel a meghódított huszonhárom éves hölgy már ügyvédet fogadott, hogy a médiával szemben megvédje, illetve arra az esetre, ha Ashton beperelné hitelrontásért.

Kutcher nem először csalta meg örökifjú feleségét. Pontosan egy évvel ezelőtt Brittney Jones állt elő a történetével, miszerint a színésszel többször is összefeküdt. Akkor azonban Demi szemet hunyt az eset fölött, amit a külvilág felé azzal magyarázott, hogy engedélyt adott férjének a kalandozásra. Ám dolgok jelenlegi állása szerint ezúttal már nem akar sem hazudni, sem megbocsátani csalfa urának.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.