Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Február 24. 09:21, kedd | Helyi
Forrás: papa-ma.hu

Vége a korizásnak

Vége a korizásnak

Véget ért a korcsolyaszezon, lebontják a pályát a pápai Fő téren. Mindössze 35 napon volt nyitva, de ezzel is 11-gyel túlszárnyalta az előző évet.

Boros Katalin elégedett

Sikeresnek mondható ez a szezon, az új elrendezés beváltotta a hozzá fűzött reményeket, a jégpálya kialakításának megtaláltuk a legmegfelelőbb formáját – tekintett vissza az elmúlt hetekre Boros Katalin, a pályát üzemeltető Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője. Mint mondta, a kordon megépítése jó visszajelzéseket hozott, a tanulást segítő pingvinek pedig sok kisgyermeknek adtak bátorságot a jeges szórakozáshoz, sőt volt olyan felnőtt is, aki ennek segítségével tette meg az első lépéseket a jégen.

-Az idei szezon 11 nappal hosszabb volt, mint a tavalyi, 35 napon tudtuk kinyitni a jégpályát. 3569 belépést regisztráltunk, ebből 827-en iskolai csoporttal érkeztek - mondta a papa-ma.hu-nak Boros Katalin.

A korisok többsége a fiatal korosztályból került ki, de sok család is felfedezte a közös téli sport örömét, sőt az idősebbek közül is többen rendszeresen korcsolyát húztak. Az üzemeltető hozzátette, nagy örömükre szolgált, hogy az idei szezonban kétszer annyi iskoláscsoportot fogadtak, mint az előző évben.
-Jó volt látni délelőttönként, kora délután, hogy iskolások jönnek el hozzánk, ismerkednek a korcsolyázással és később visszatérnek családjukkal, barátaikkal. Köszönöm a pedagógus kollégáknak, hogy elhozták gyermekeiket a jégpályára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.