Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Július 04. 10:33, szerda | Helyi sport
Forrás: hatharom.hu

Van Ronaldónál és Messinél is eredményesebb játékos - A Lombardban folytatja!

Van Ronaldónál és Messinél is eredményesebb játékos - A Lombardban folytatja!

A Lombard Pápa Termál Fc leigazolta a tavalyi idény legeredményesebb labdarúgóját. Az IFFHS hivatalos honlapján megjelent ranglista szerint 35 mérkőzésen 46 találatot jegyzett Aleksandrs Cekulajevs Észtországban.

A tavalyi évben adták hírül sportportálok, hogy a 26 éves lett támadó Lionel Messit és Cristiano Ronaldót is maga mögé utasítva a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet (IFFHS) szerint a 2011-es év legeredményesebb játékosa lett.

Az akkoriban az észt JK Trans Narva csapatát erősítő Cekulajevs az IFFHS hivatalos honlapján megjelent ranglista szerint 35 mérkőzésen 46 találatot jegyzett, ezzel megelőzte a második helyen zárt Ronaldót, aki 32 meccsen 40 gólt szerzett.

A 26 éves játékos tavasszal a máltai bajnok Valetta gárdájában szerepelt, de mindössze hat találkozón jutott szóhoz - ezeken négy gólt szerzett - a külföldi játékosok számát korlátozó szabályok miatt.

A pápai vezetőség nagy reményeket fűz a lett futballistához, akinek kulcsszerepe lehet abban, hogy a Lombard jövőre is elkerülje a kiesést. Bene Ferenc együttesétől a nyáron már távozott Gyömbér Gábor (Ferencváros) és Lovrencsics Gergő (Lech Poznan) is.

Címkék: labdarúgás, lombard

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország