Városlista
2021. szeptember 19, vasárnap - Vilhelmina

Hírek

2021. Szeptember 10. 12:36, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Veszprém Megyei Főügyészség

Vadidegenekbe kötött bele a 22 éves férfi, Pápa belvárosában

Vadidegenekbe kötött bele a 22 éves férfi, Pápa belvárosában

Garázdaság vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség egy 22 éves helybeli férfival szemben, aki 2021 júniusában egy belvárosi parkolóban verekedett Pápán.

Az ittas elkövető a parkolóban meglátott egy testvérpárt, majd anélkül, hogy korábban kapcsolatban állt volna velük, vagy közöttük konfliktus merült volna fel, odament hozzájuk, s egyikükkel kötekedni kezdett. Az egyik fivért verekedésre akarta kihívni, majd ököllel orron ütötte, úgy, hogy annak szemüvege leesett. Ezt követően is folytatta a bántalmazását, megütötte, megrúgta, amitől a fiatal férfi elesett. A férfinak ekkor a védelmére kelt a testvére, ami azonban a vádlottat nem tartotta vissza, továbbra is támadólag lépett fel. Bár a verekedés közben maga is a földre került, még ekkor is felállt, és a távozni akaró testvérek után indult, ami újabb ütésváltásokhoz vezetett. A vádlott az erőszakos magatartásával végül csak a helyszínre érkező rendőrök miatt hagyott fel. Az ügyészség a vádiratában tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalára és abban felfüggesztett fogházbüntetés kiszabására tett indítványt az elkövetővel szemben.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 18. 23:07, szombat | Helyi

A Punnany Massif koncertje a Pápai Expo és Agrárpikniken!

Kiváló hangulatban folytatódott az Agrárexpo szombaton is, a nap záróprogramján a Punnany Massif zenekar szórakoztatta a fesztivál résztvevőit.

2021. Szeptember 18. 22:55, szombat | Helyi

Kiesett a Perutz a Magyar Kupából

A pápai csapat a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában az NB II-es Budafok együttesével találkozott hazai pályán, amely magabiztos játékkal ejtette ki a pápai együttest a kupából.

2021. Szeptember 18. 14:26, szombat | Helyi

Süle Zsolt kizárását kezdeményezi az előválasztásból az MSZP

A szocialista párt közleményt adott ki, amelyben arról írnak, hogy a pápai jobbikos országgyűlési képviselő-jelölt jelölt kizárását kezdeményezik az Országos Előválasztási Bizottságnál.

2021. Szeptember 18. 11:03, szombat | Helyi

Megfiatalodott az idén 24 éves Agrárexpo

Új nevet is kapott a rendezvény, a Pápai Expo és Agrárpiknik idén az agráriumban végbemenő generációváltásra fókuszál, igyekszik megszólítani a mezőgazdaság iránt érdeklődő fiatalokat.