Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2015. Június 05. 09:06, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

Vádemelési javaslat a zsaroló ügyében

Vádemelési javaslat a zsaroló ügyében

A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya vádemelési javaslattal zárta le az ellen a 49 éves férfi ellen folytatott nyomozást, aki 2012 áprilisától 2014 decemberéig több mint egy millió forinttal károsított meg egy idős férfit.

A nyomozás adatai szerint K. Tibor 2012 márciusában és novemberében, majd 2014 augusztusában is megszerezte az általa megfélemlített 70 éves pápai sértett bankkártyáját és annak PIN kódját. A kártya birtokában összesen 32 ízben emelt le - alkalmanként több tízezer forintot - a sértett számlájáról. A jogtalanul megszerzett pénzt saját céljaira fordított, mialatt az idős férfi az élettársával rendkívül szegényes körülmények között volt kénytelen élni.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2015. január 14-én délelőtt Pápa belvárosában fogták el K. Tibor helyi lakost, akit előállították a rendőrkapitányságra.
Az előzetes letartóztatásba helyezett férfi ellen zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezték. Az ügy iratait vádemelési javaslattal a Pápai Járási Ügyészséghez küldte meg az eljáró hatóság.

A fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.