Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Május 07. 09:31, csütörtök | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Három milliós kárt okoztak a sorozatos lopásokkal

Három milliós kárt okoztak a sorozatos lopásokkal

Négy rokona játszott össze a pénztárossal az egyik pápai áruházban.

Vádemelési javaslattal zárta le a Pápai Rendőrkapitányság K. Richárd, valamint négy hozzátartozója ellen folytatott nyomozást, akik megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy 2015 februárjában 15 alkalommal károsították meg az egyik pápai áruházat.

A nyomozás során megállapított adatok szerint az üzletben pénztárosként dolgozó K. Richárd rokonai és barátai vásárlásánál a termékeknek csak egy részét vezette fel a vásárlólistára, a többit kifizetés nélkül engedte tovább. A férfi a regisztrált termékek közül többet utólag kitörölt a pénztárgépből. A lopással okozott kár körülbelül 3 millió forint.
A házkutatások során közel 100 eltulajdonított tisztálkodószert, ruhaneműt, vegyi árut, élelmiszert, állateledelt és virágföldet foglaltak le a nyomozók, amelyeket visszaadtak az áruháznak.A pápai rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták ki K. Richárdot, valamint négy társát, akik beismerő vallomást tettek.
Az eljáró hatóság a lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

A kép illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.