Városlista
2021. szeptember 19, vasárnap - Vilhelmina

Hírek

2013. Július 26. 21:39, péntek | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányág

Vádemelés a vasúti táblát lopó ellen

Vádemelés a vasúti táblát lopó ellen

Két ügyben is vádemelési javaslatot tett a héten Pápai Rendőrkapitányság.

A közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt folytatott eljárást a Pápai Rendőrkapitányság K. János helyi lakos ellen. A 69 éves férfi 2013. március 18-án a Pápa, Vaszari út mögött futó sínpálya mellől eltulajdonított egy vasúti előjelző táblát, veszélyeztetve ezzel a közlekedés biztonságát. A férfit a rendőrök a helyszínen elfogták.

B. Zoltán gici lakos ellen lopás miatt folyt eljárás. A 22 éves férfi a szomszédos családi ház folyosójáról, 2013. március 2-án éjjel tulajdonított el egy motoros fűrészt. A következő két éjjel is visszatért a bekerítetlen udvarra és kendermagos tyúkokat, némakacsákat vitt magával.
A fűrészt később az Interneten hirdette meg és értékesítette is, a baromfikat pedig elfogyasztotta.
Mindkét ügyben a nyomozás lezárult, a Pápai Rendőrkapitányság az ügyek iratait a napokban vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

A fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 18. 23:07, szombat | Helyi

A Punnany Massif koncertje a Pápai Expo és Agrárpikniken!

Kiváló hangulatban folytatódott az Agrárexpo szombaton is, a nap záróprogramján a Punnany Massif zenekar szórakoztatta a fesztivál résztvevőit.

2021. Szeptember 18. 22:55, szombat | Helyi

Kiesett a Perutz a Magyar Kupából

A pápai csapat a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában az NB II-es Budafok együttesével találkozott hazai pályán, amely magabiztos játékkal ejtette ki a pápai együttest a kupából.

2021. Szeptember 18. 14:26, szombat | Helyi

Süle Zsolt kizárását kezdeményezi az előválasztásból az MSZP

A szocialista párt közleményt adott ki, amelyben arról írnak, hogy a pápai jobbikos országgyűlési képviselő-jelölt jelölt kizárását kezdeményezik az Országos Előválasztási Bizottságnál.

2021. Szeptember 18. 11:03, szombat | Helyi

Megfiatalodott az idén 24 éves Agrárexpo

Új nevet is kapott a rendezvény, a Pápai Expo és Agrárpiknik idén az agráriumban végbemenő generációváltásra fókuszál, igyekszik megszólítani a mezőgazdaság iránt érdeklődő fiatalokat.