Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. Január 16. 07:39, szombat | Helyi
Forrás: police.hu

Utazási irodát rabolt ki - Nyomravezetői díjat ajánlottak fel

Utazási irodát rabolt ki - Nyomravezetői díjat ajánlottak fel

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 300.000,- forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Pápán elkövetett utazási iroda elleni rablás ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 2015. december 22-én 16 óra 36 perckor a 8500 Pápa, Fő utca 4. szám alatti

UTAZÁSI IRODA ALKALMAZOTTJÁT EGY MAROKLŐFEGYVERREL, VAGY ANNAK UTÁNZATÁVAL MEGFENYEGETTE,

majd arra kényszerítette, hogy az üzletben tárolt készpénzt átadja részére. Ezután az elkövető a helyszínről elmenekült.

Az elkövető személyleírása:
20-30 év közötti, kb. 180 cm magas, normál testalkatú, fehér bőrű, kék szemű férfi. Az elkövetéskor fekete színű kabátot, alatta kékes színű kapucnis pulóvert, kék színű, szárain elöl-hátul koptatott farmer nadrágot viselt.
Az elkövetőről kamerafelvétel készült!

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az ismeretlen elkövetővel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, őt a mellékelt felvétel alapján felismeri, jelentkezzen személyesen a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon (8200 Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky Endre u.2. szám), vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107-es illetve 112-es számon, valamint hívható a 06-88/428-022-es ügyeleti telefonszám is. A bejelentés elektronikus levélben is megtehető a veszpremmrfk@veszprem.police.hu e-mail címre.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV tv-ben rögzített jogkörénél fogva a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a nyomravezetőnek 300.000,-Ft díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére vonatkozóan a gyanú megalapozottá válik, a rendelkezésre bocsátott adat, információ a bűntető eljárásban felhasználható. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a díjkitűzésre jelentkezés elkésettnek minősül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.