Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2016. Augusztus 29. 13:56, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Ünnepélyesen megnyílt a megszépült és átalakult Karlovitz Gyógyszertár

Ünnepélyesen megnyílt a megszépült és átalakult Karlovitz Gyógyszertár

A nagy múltú pápai patika jelentős változásokon esett át. Fényes, átlátható eladótérrel és még szélesebb termékkínálattal várja a vásárlóit.

A megnyitóra meghívást kapott Pápa alpolgármestere is. Unger Tamás a szalagátvágást megelőzően elmondta, Pápán mindenki számára ismert a Karlovitz Gyógyszertár, mely a történeti könyvek szerint az első patika volt Pápán. - Azzal, ha egy belvárosi üzlet megújul, az egész környék szebbé válik - fogalmazott a városvezető, aki örömét vejezte ki a patika felújítása kapcsán.

A Karlovitz Gyógyszertár a Benu Magyarország Zrt. franchise partnere. Zlinszky János, a Benu igazgatósági tagja köszöntőjében elmondta, külön öröm számukra, hogy a Karlovitz Gyógyszertár nem saját patikaként, hanem franchise partnerként, helyi beruházással újult meg és csatlakozott a Benu egységes koncepciójához. - A kialakítás kidolgozásakor két fontos értéket vettünk figyelembe: az embert és az egészséget. Legfontosabb jellemző a nyíltság, a megújult patikában a vásárló és a gyógyszerész közvetlen kapcsolatban van - mondta el Zlinszky János hozzátéve, fontos szempont volt, hogy azok felé is nyissanak, akik nem betegként, hanem egészségük megérzése miatt keresnék fel a patikát.

Dr. Sárváriné dr. Pindzsulya Tünde, a Karlovitz Gyógyszertár vezetője köszönetet mondott a patika dolgozóinak, a Benu szakmai csapatának, valamint családjának, akik a nagy horderejű felújítási munkálatok során segítették. A patika vezetője elmondta, az a céljuk, hogy a modern kor követelményeinek megfelelve tudják kiszolgálni vásárlóikat, egyúttal reményét fejezte ki, hogy a város lakossága is pozitívan fogadja majd az átalakulást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 19:15, csütörtök | Helyi

Hajmeresztő dolgot csinált az autós Pápa határában - Videó

Az új 83-as útra szeretett volna felhajtani a Mercedes sofőrje, meg is tette, ám forgalommal szemben...

2024. Május 16. 06:35, csütörtök | Helyi

Bejutott a megyei kupa döntőjébe a Perutz

A Veszprém vármegyei kupában sorozatban hatodik mérkőzését is megnyerte a Pápa, ezúttal a Péti MTE-t győzték le 3-1 arányban, ami azt jelenti, hogy a júniusi kupadöntőben a Balatonalmádi csapata ellen zárja a sorozatot a Perutz.

2024. Május 16. 06:34, csütörtök | Helyi

Molnár István szerint 2011 óta hanyatlik a város

A független polgármesterjelölt szerint 2011 óta hanyatlik Pápa városa, amelyet az az önkormányzati dokumentum is alátámaszt, melyet Unger Tamás programjuknak tekint.

2024. Május 15. 18:28, szerda | Helyi

Jövő nemzedéke program - A fiatalok Pápán tartását célozza Grőber Attila második programcsomagja

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint ha nem lép ezen a területen a következő polgármester, akkor öt év múlva már csak 25 ezer pápairól beszélhetünk.