Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Április 27. 08:58, hétfő | Helyi
Forrás: DK közlemény

Újraválasztották Kerecsényi Zoltán

Újraválasztották Kerecsényi Zoltán

Tisztújítást tartottak a Demokratikus Koalíció helyi szervezetében.

Újra Kerecsényi Zoltán önkormányzati képviselőt választotta elnökének a Demokratikus Koalíció (DK) Pápa és Vidéke Szervezete 2015. április 24-i tisztújító gyűlése. A DK 2015. februári kongresszusán az országos vezetés tisztújítása zajlott le, az utána következő időszakban a választókerületi szervezeteknél kezdődött el ugyanez a folyamat. A DK-nál a legalacsonyabb szervezeti szint a választókerületi, tehát nincsenek önálló települési szervezetek, de a megyei szint sem létezik. A választókerületi szervezetek közvetlen kapcsolatban állnak az országos vezetéssel. A jövőben Veszprém megye 4. sz. választókerületében az elnökkel együtt hétfős elnökség végzi a DK-s politikai tevékenységet. A gyűlésen jelen lévő Kerék-Bárczy Szabolcs országos DK-elnökségi tag, a Magyar Köztársaság volt Los Angeles-i főkonzulja további aktív és bátor munkát kívánt a régi-új elnöknek, illetve a szervezetnek.

Kerecsényi Zoltán 2010-ben a DK-platform alapító tagja, a pápai DK-platform szervezője, 2011-től a DK-párt alapító tagja, Gyurcsány Ferenc pártelnök által megbízott választókerületi szervezője, 2012 decemberétől a választókerület elnöke. 2014-ben a párt pápai polgármesterjelöltje. 2015-től újabb két évre a választókerület elnöke.

Fotó: archív

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.