Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. November 26. 08:54, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Újra trendi a használt számítógép

Újra trendi a használt számítógép

Házhozszállítással az egész ország területén, így már Pápán is elérhetőek a használt laptopok és más eszközök.

Cikkünkben azt mutatjuk be, mit is takar pontosan ez a kifejezés, és mire számítsunk a felújított készülékek esetében.

A számítógépek forrása

A Technimax szakemberei folyamatosan keresik a lehetőségeket, hogy Magyarországon és a környező szomszédainknál a nagyvállalatok által kinőtt eszközparkot elérhetővé tegyék a nagyközönség számára. Gyakran áll elő ugyanis az a helyzet, hogy egy-egy multinacionális cég olyan új szoftvert vezet be, amely futtatására a korábban megvásárolt számítógépek már nem alkalmasak.

A selejtezést követően a használt számítógépek először precíz átvizsgáláson esnek át. Azonosítják a nem megfelelően működő hardverrészeket, és ezeket szükség esetén javítják vagy cserélik. A fizikai felújítást és tisztítást követően az adatok teljes törlése és egy új operációs rendszer feltelepítése történik. Így áll össze egy felújított-használt gép.

Az elérhető típusok

A Technimax.hu weboldalon nem csupán asztali PC-ket, de laptopokat, tableteket, és a számítógépek különböző, úgynevezett perifériáit, azaz kiegészítőit is elérhetjük. Ezek az eszközök nem csupán a munkában lehetnek hasznosak - bár kétségkívül elsőszámú felvevő piacának a hazai kisvállalkozások minősülnek.

Egy felújított számítógép jól jön akkor is, ha családunk valamely tagja digitális oktatásra áll át, vagy éppen a járvány miatt otthonról kényszerül dolgozni. Sok helyen nincs kellő számú gép ahhoz, hogy mindenki otthonról végezhesse el a teendőit, feladatait. Ha anyu és apu egyszerre dolgoznak, jó eséllyel a gyerekek már nem jutnak lehetőséghez, ami nagyban nehezítheti az előrehaladásukat.

Ilyenkor a legjobb módszer, ha egy felújított, garanciális, és biztosan eredeti szoftverekkel telepített laptopot vásárol a család. Ezen keresztül elérhető lesz minden olyan webes felület, amely a távoktatáshoz vagy éppen a távmunkához szükséges.

Ajándéknak sem utolsó

Az ünnepek közeledtével sokan esnek abba a hibába, hogy a lehető legdrágább számítógépet szeretnék megvásárolni szeretteiknek. Később azonban gyakran kiderül, hogy a rendelkezésre álló konfiguráció messze túllőtt a célon. A Technimax szakemberei örömmel segítenek a választásban, hogy Ön és családja a megfelelő eszközt tudja megvásárolni a lehető legjobb áron.

A fotó forrása:
Preechar Bowonkitwanchai / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.