Városlista
2022. augusztus 11, csütörtök - Zsuzsanna

Hírek

2022. Július 28. 12:53, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalók Zsolt)

Újra munkagépek a Kossuth utcán, folytatódik a kivitelezés

Újra munkagépek a Kossuth utcán, folytatódik a kivitelezés

Elsőként a csapadékvíz elvezető rendszert építik ki, valamint a közművek cseréjét végzik el a Márton István utca és a Március 15. tér közötti szakaszon.

Idén tavasszal fejeződött be a Kossuth utca első szakaszának megújítása, ami a Fő téri kapuszíntől a Petőfi utcáig tart. A fennmaradó rész - a korábbi tervekkel ellentétben - egy szakaszban újul meg a következő időszakban, egészen a Március 15. térig. Ahogy az az első szakasznál is látható volt, elsőként a Vízmű beruházásában kicserélik az ivóvíz és a szennyvíz vezetékeket, valamint az önkormányzat újjáépíti a csapadékvíz hálózatot. Mindezt szakaszosan teljesíti a kivitelező a következő hónapokban.

A közműcseréket követően murvával burkolják a betemetett árkokat, ezt követően folytatódhat a díszburkolat lerakása és a zöld területek kialakítása.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 10. 14:16, szerda | Helyi

50 helyett 127 km/h-val hajtott Ihászon a fiatal sofőr

A megengedett sebesség dupláját is túllépte a sofőr, a rendőrök intézkedés alá vonták.

2022. Augusztus 10. 09:03, szerda | Helyi

Rendőrségi toborzó iroda nyílt Pápán

A rendőrök minden hétköznap várják a rendőri hivatás, a szerződéses határvadász és az iskolaőr szolgálat iránt érdeklődőket.

2022. Augusztus 09. 09:23, kedd | Helyi

Pápai cégek irodáiba, vagy üzleteibe törtek be

A Pápai Járási Ügyészség indítványára két, főként lemezkazettákra szakosodott, betöréses lopásokkal gyanúsított férfi letartóztatását rendelte el a bíróság, harmadik társukat pedig bűnügyi felügyelet alá helyezte.

2022. Augusztus 09. 09:06, kedd | Helyi

Több, mint egy borkereskedés - Egyéves a Borháló pápai üzlete!

Augusztus 13-án ünnepli első születésnapját a Kossuth utcán található üzlet, melynek apropóján Balázs Istvánnal beszélgettünk az elmúlt esztendő tapasztalatairól.