Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2024. Március 23. 08:41, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Újra megtelt élettel a belváros!

Újra megtelt élettel a belváros!

Nagyszerű hangulatban telt az idei második bevásárló péntek a belvárosban, amely egy igazi összefogás eredményeként valósulhatott meg ismét.

Óriási igény mutatkozik a városban a valódi programokra, olyanokra, amelyekben sokan részt vesznek szervezőként, és amelyek mindannyiunkról szólnak, amelyeket mindannyian a magunkénak érezhetünk. És ez nem pénzkérdés, a tegnapi rendezvény minimális költségekkel dolgozott, de nagyon sokan hozzátettek annak megvalósulásához.

Első helyen Hetyei Olgát (Masni üzletek) kell kiemelni, aki időt és pénzt nem kímélve (ő maga fizette a lufihajtogató bohócot és az arcfestést), rengeteg ötlettel és lelkesedéssel fogja össze az üzleteket. Szintén fontos megemlíteni Mózer Tímeát (fodrászat), aki lelkesen vette ki a részét a szervezésből, ő maga valósította meg a nyuszisimogatót. Vagy Vaskó Adriennt (Intro Étterem), aki az üzletek és a JMK (ők szervezték a programokat) között tartja a kapcsolatot. A vendéglátóhelyeket, amelyek hétről-hétre kitalálnak valami újat, és finomságokkal várják az embereket. De még sokakat ki lehetne emelni, akik lelkesedésükkel, pozitív hozzáállásukkal hozzájárultak ehhez a sikerhez, még akkor is, ha rövid távon ebből semmilyen anyagi előnyt nem élveznek. A belvárosi üzletek együttesen adják össze a pénzt, hogy az események megfelelően legyenek promótálva, és az emberek ne utólag értesüljenek arról, hogy volt egy program, amire szívesen elmentek volna. Akciókkal készülnek, mert tudják, közös érdekük, hogy visszacsábítsák az embereket a belvárosban.

De tehetünk mi is, mindannyian azért, hogy pezsgő, élhető belvárosunk legyen. Menjünk el ezekre a programokra, vásároljunk helyi kereskedőtől. Amit megvehetünk tőlük is, azt ne a multiban, vagy Győrben vásároljuk meg. Ne gondoljuk azt, hogy itt nincs ez, vagy az. Győződjünk meg róla a saját szemünkkel, sokszor meglepő, hogy mennyi minden megtalálható a pápai belváros üzeleteiben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 13:40, hétfő | Helyi

Ismert olasz zenésznek adta ki magát, 3 milliót utalt neki a pápai hölgy

Egy ismert olasz együttes egyik tagjának adta ki magát a romantikus csaló, aki egy csomó pénzt kért a pápai nőtől - írja a Police.hu.

2024. Április 29. 09:24, hétfő | Helyi

Mindenki táncolt - Tánc világnapja Pápán

Az április 29-i tánc világnapjához kapcsolódóan kétnapos rendezvényt szervezett Pápán, a Vadvirág Művészeti Egyesület és a Tánc-Lánc Alapítvány.

2024. Április 28. 14:17, vasárnap | Helyi

Mind a négy belvárosi közle rendbetételével végeztek a Pápai Polgárok

A Pápai Polgárok arra kívánják felhívni a városlakók és a városvezetés figyelmét, hogy a pápai közlék turisztikai desztinációk is lehetnének, ha megfelelően karban és tisztán lennének tartva.

2024. Április 28. 14:00, vasárnap | Helyi

Május elsején ezúttal is ébresztőt fújnak a Pápai Fúvósok - Mutatjuk az útvonalat

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.