Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Január 31. 09:03, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), police.hu

Újra kirabolták az utazási irodát

Újra kirabolták az utazási irodát

Ugyanazt az utazási irodát rabolták ki, mint amelyiket december 22-én. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rablás elkövetőjének azonosításához kéri a lakosság segítségét.

Mint arról korábban beszámoltunk, december 22-én ismeretlen tettes több millió forintot zsákmányolt az egyik belvárosi utazási irodából, mely pénzváltóként is működik. A fegyveres rablás elkövetőjét azóta sem sikerült kézre keríteni, pedig egy videót is közzé tett a rendőrség. Alig több mint egy hónappal az eset után újra kirabolták az utazási irodát. A rendőrségi beszámoló nem szól arról, hogy a két eset között lenne összefüggés, a személyleírás alapján azonban nem zárható ki, hogy mindkét rablást ugyanaz a férfi követte el.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 2016. január 30-án 10 óra 57 perckor Pápa egyik utazási irodájának alkalmazottját fegyverrel, vagy annak utánzatával megfenyegetve felszólított a bevétel átadására. Az alkalmazott ennek eleget tett, ezután az elkövető a helyszínről elmenekült.

Az elkövető személyleírása: 180-185 cm magas, barna rövid hajú, kék szemű, az elkövetéskor fekete színű kabátot és világos színű baseball sapkát viselt (ő látható a képen).

A december 22-i bűncselekmény elkövetőjéről a következő személyleírás áll rendelkezésre:20-30 év közötti, kb. 180 cm magas, normál testalkatú, fehér bőrű, kék szemű férfi. Az elkövetéskor fekete színű kabátot, alatta kékes színű kapucnis pulóvert, kék színű, szárain elöl-hátul koptatott farmer nadrágot viselt (alábbi képen)

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható ismeretlen férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság 06/88/428-022-es központi számán, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.
A rendőrség a bejelentő személyét bizalmasan kezeli!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 14:17, vasárnap | Helyi

Mind a négy belvárosi közle rendbetételével végeztek a Pápai Polgárok

A Pápai Polgárok arra kívánják felhívni a városlakók és a városvezetés figyelmét, hogy a pápai közlék turisztikai desztinációk is lehetnének, ha megfelelően karban és tisztán lennének tartva.

2024. Április 28. 14:00, vasárnap | Helyi

Május elsején ezúttal is ébresztőt fújnak a Pápai Fúvósok - Mutatjuk az útvonalat

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 28. 08:33, vasárnap | Helyi

Katonai menetoszlopra kell számítani hétfőn Pápa térségében

Nemzetközi katonai logisztikai gyakorlat miatt érkeznek a járművek.

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.