Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2014. December 17. 11:20, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Újabb járdaszakasz épült meg a Celli úton

Újabb járdaszakasz épült meg a Celli úton

Az út páros oldalán már hónapokkal ezelőtt elkészült az új gyalogút. Mivel jól gazdálkodtak a forrásokkal, a másik oldal felújítására is jutott pénz.

Dr. Hermann István, a körzet önkormányzati képviselője örömének adott hangot, hogy a lakossági igényeket figyelembe véve tudott megújulni a járda a Határ utca és az Erkel utcai körforgalom között. - Egy házaspár jelezte felém, hogy problémás az érintett járdaszakaszon a babakocsis közlekedés. Nagy öröm számunkra, hogy eleget tudtunk tenni a kérésüknek - közölte a képviselő hozzátéve, kerületében még számos feladat van járdafelújítás tekintetében, így a következő években folytatják a megkezdett programot.

Molnár Istvántól megtudtuk, a Celli út nagy gépjármű- és gyalogos forgalma indokolta, hogy a járda mindkét oldalon megújuljon. A városfejlesztési osztályvezető elmondta, másfél méter szélességben, 100 méter hosszan újult meg a járda, fele részben térburkolattal. A vegyes kialakítás elkerülése miatt döntöttek úgy, hogy az egyik szakaszon aszfalt-, a másikon pedig térkőburkolatot kapott a járda.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.

2024. Április 30. 12:58, kedd | Helyi

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

A Fidesz-KDNP jelöltje kezelőorvosai javaslatára döntött úgy, hogy nem indul el az önkormányzati választáson, Pápa 3-as számú egyéni választókerületében.

2024. Április 29. 13:40, hétfő | Helyi

Ismert olasz zenésznek adta ki magát, 3 milliót utalt neki a pápai hölgy

Egy ismert olasz együttes egyik tagjának adta ki magát a romantikus csaló, aki egy csomó pénzt kért a pápai nőtől - írja a Police.hu.

2024. Április 29. 09:24, hétfő | Helyi

Mindenki táncolt - Tánc világnapja Pápán

Az április 29-i tánc világnapjához kapcsolódóan kétnapos rendezvényt szervezett Pápán, a Vadvirág Művészeti Egyesület és a Tánc-Lánc Alapítvány.