Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Július 04. 17:00, szerda | Bulvár
Forrás: mti

Új énekesnővel lép fel a Budapest Bár

Új énekesnővel lép fel a Budapest Bár

Teljes csapattal és új énekesnővel lép fel a Budapest Bár a Budapest Parkban csütörtökön; a koncert különlegessége, hogy Tóth Vera, a zenekar legújabb tagja is színpadra áll.

Legnagyobb szabású nyári koncertjén a Farkas Róbert vezette Budapest Bár zenekar az összes állandó énekessel, Behumi Dórival, Ferenczi Györggyel, Frenkkel, Keleti Andrással, Kiss Tiborral, Kollár-Klemencz Lászlóval, Lovasi Andrással, Mező Misivel, Németh Jucival, Rutkai Borival és Szűcs Krisztiánnal lesz látható - olvasható a szervezők MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében.

Mint írják, a csapatnak régi vágya volt, hogy a rengeteg férfi tag mellett több énekesnő szerepeljen a Budapest Bárral. Farkas Róbert Tóth Verát hívta meg a zenekarba.

A közleményben Tóth Verát is idézik, aki szerint a Budapest Bár magas művészeti értékeket hordoz, a tagok, a hangszerelések és a dalválasztások miatt is.

A zenekar 2017 decemberében ünnepelte 10. születésnapját, ebből az alkalomból Best of lemezükkel összefoglalták a múltat és megszületett Budapest című, új hangvételű lemezük is. A tavalyi lemez nemcsak azért különleges, mert szinte minden dal a fővárosról szól, hanem azért is, mert a számos feldolgozás után túlsúlyba kerültek az új, saját dalok. A koncerten ezekből is mutatnak jó néhányat, de válogatnak régi kedvencekből is.

A zenekarban Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő) és Kisvári Ferenc (dob) játszik.

Címkék: énekes, Budapest Bár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára