Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Június 18. 07:10, kedd | Bulvár
Forrás: infovárosok

Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje

Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje

Új énekesnővel folytatja tovább az Acoustic Planet, Nagy Brigitta, azaz NÁGI veszi át Zsombok Réka helyét a zenekarban.

Az új tag nem teljesen ismeretlen a közönség számára, hiszen a YouTube-on rengetegen követik, és feldolgozásvideói nyolcmillió megtekintés felett járnak.

Nagy változás következett be A Dal 2019 legnagyobb felfedezettje, az Acoustic Planet életében. A versenyben második helyezett zenekar új énekesnővel folytatja tovább a munkát.

„Zsékával sok év után szétválnak az útjaink, mivel zeneileg, a jövőt illetően mások az elképzeléseink. Nágit az interneten fedeztük fel, a YouTube-on sok feldolgozásdala megtalálható, itt láttuk meg. Ő már ismerte a zenekart és egyből igent mondott felkérésünkre. Így a VOLT Fesztiválon már együtt lépünk színpadra, amit izgatottan vár az egész zenekar” – mondta Kölcsey Szabolcs.

„Nagyon örültem, hogy a zenekar engem kért fel énekesnőnek, mivel nagyon tetszik a stílus, amit az Acoustic Planet képvisel. Már el is kezdtük a közös munkát, szerencsére teljesen egy hullámhosszon vagyunk, mintha mindig is együtt zenéltünk volna” – tette hozzá Nagy Brigitta NÁGI.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.