Városlista
2024. október 18, péntek - Lukács

Hírek

2024. Augusztus 18. 06:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Szalóky Zsolt

Új alpolgármestert választ rendkívüli ülésen a képviselő-testület

Új alpolgármestert választ rendkívüli ülésen a képviselő-testület

Unger Tamás kancellári megbízatása miatt nem töltheti be a tisztséget, a hátralévő időben Venczel Csaba lehet társadalmi alpolgármestere a városnak.

Áldozó Tamás polgármester a Pápai Médiacentrumnak elmondta, a polgármester nem írhat alá minden pénzmozgást, vannak olyanok, amelyekhez az alpolgármester szignójára van szükség, ezért szeptember 30-ig új alpolgármestert választ a testület. A polgármester Venczel Csabát javasolja a tisztségre, amelyet társadalmi megbizatásban fog várhatóan betölteni a képviselő.

A rendkívüli ülésen néhány ingatlanrészlet állami kézbe való átadásáról is döntenek majd, ezek a repülőtér fejlesztése miatt szükségesek.

Az önkormányzat képviseletében a régi és az új polgármester együtt utazik majd el Losoncra, a városnapokra. A Kövy Zsolt losonci származású néhai alpolgármesternek köszönhető testvérvárosi kapcsolat ápolása fontos a város számára, ezért az új polgármester bemutatkozására íly módon kerül sor.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 18. 08:03, péntek | Helyi

Ilyen volt a helikopter pilóták »Top-Gun-ja« Pápán - Videó

Az MH 47. Bázisrepülőtér negyedik alkalommal adott otthont az évenkénti helikopter harcászati oktatóképző gyakorlatnak (Helicopter Tactics Instructor Course – HTIC).

2024. Október 18. 07:00, péntek | Helyi

»Találkozásunk Isten adománya volt...«

2024. Október 17. 07:54, csütörtök | Helyi

Pápai ékszerboltból próbált lopni a két grúz férfi

Egy ajkai ékszerüzletből jelentették a rendőrségnek október 11-én délben, hogy két külföldi férfi az eladó figyelmét elterelve elemelt egy több százezer forint értékű arany nyakláncot, majd Pápán is próbálkoztak.

2024. Október 16. 08:02, szerda | Helyi

Hétvégén rangadót játszik a Perutz!

Az első helyen álló tihanyiak látogatnak a harmadik helyezett pápaiak otthonába.