Városlista
2022. augusztus 16, kedd - Ábrahám

Hírek

2012. Május 20. 07:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / Orange

Túl nagy volt az arca - a saját kárán tanulta meg

Túl nagy volt az arca - a saját kárán tanulta meg

Will Smith most már tudja, miért is kellenek a kaszkadőrök.

A filmsztár régen úgy döntött, hogy nincs neki szüksége dublőrökre az akciójelenetek felvételeihez. Nos, a Man in Black 3. részének forgatása megtanította rá, hogy mégis...

"Úgy gondoltam, nem kell nekem kaszkadőr, hiszen én vagyok Will Smith! Mi szükségem lehet nekem egy dublőrre? Aztán az egyik jelenetnél ki kellett ugranom a második emeletről. Ezt felvettük vagy 8-9 alkalommal. Ekkor már átsuhant az agyamon, hogy 42 éves vagyok... Azért továbbra is azon voltam, hogy ezt ne nagyon lássák rajtam. Megkérdeztem a stábtól, hogy oda tudná valaki hívni a kaszkadőrt? Nem mintha szükség lenne rá, csak hogy lássa a következő ugrásomat" - űzött tréfát saját gyengeségéből Smith.

"Az az igazság, hogy egyre lassabban gyógyulnak be a forgatásokon összeszedett sérülések. Szóval, megígértem, hogy a jövőben kevesebbet vagánykodom, és inkább hagyom a profikat dolgozni" - tette hozzá a színész.

Orange / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 19:14, hétfő | Bulvár

Johnny Depp Al Pacinoval készít játékfilmet

Johnny Depp 25 év kihagyás után ismét rendez: a sztár az olasz festőművész és szobrász Amedeo Modiglianiról készít játékfilmet - számolt be róla hétfőn a The Hollywood Reporter.

2022. Augusztus 15. 13:08, hétfő | Bulvár

Két hónapon belül két főnyereményt söpört be a lottón egy szerencsés

Két hónapon belül kétszer is megütötte a főnyereményt egy férfi Maryland állam lottójátékán az Egyesült Államokban.

2022. Augusztus 15. 08:03, hétfő | Bulvár

Hosszú: ha úszom tovább, ennél jobban szeretnék felkészülni

A hazai rendezésű világbajnokság után Hosszú Katinka elfáradt, és nem tudott megfelelően felkészülni a Rómában zajló Európa-bajnokságra.

2022. Augusztus 13. 10:54, szombat | Bulvár

Lekapcsolták a gépekről a súlyosan megsérült Anne Heche amerikai színésznőt

Meghalt Anne Heche amerikai színésznő, aki olyan súlyos agysérülést szenvedett múlt heti autóbalesetében, hogy életét nem lehetett megmenteni. Gépekkel csak addig tartották életben, amíg eldőlt, mi lesz ép szerveivel.